Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Η Nηρεύς Α.Ε εκσυγχρονίζει τα συστήματα ασφαλείας της

Η Nηρεύς Α.Ε, στο πλαίσιο της μακροπρόθεσμης επενδυτικής στρατηγικής στην περιοχή του Αστακού, προχωράει σε εκσυγχρονισμό των συστημάτων ασφαλείας της και στην ενίσχυση της ασφάλειας των εργαζομένων.

gkko_13_2203_page_1_image_0002-thumb-large

25
0

Στο πλαίσιο του στρατηγικού επενδυτικού σχεδίου στον Αστακό, η εταιρεία Νηρέας εκσυγχρονίζει τα συστήματα ασφαλείας της. Καθώς ο Αστακός αποτελεί στρατηγικής σημασίας περιοχή δραστηριοποίησης, η εταιρεία αποφάσισε να προχωρήσει σε εξωτερική ανάθεση των υπηρεσιών φύλαξης των μονάδων της περιοχής σε τρίτη, εξειδικευμένη εταιρεία,  καλύπτοντας την επείγουσα ανάγκη να υποστηριχθεί και να αναπτυχθεί η μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής στην Ελλάδα. Στόχος της εταιρείας είναι η δημιουργία πρότυπης μονάδας παραγωγής στην ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια στον Αστακό και η απαραίτητη ενίσχυση της ασφάλειας των εργαζομένων, καθώς επί σειρά ετών έχουν αναφερθεί περιστατικά εργατικών ατυχημάτων, κλοπές και φθορές κατά της εταιρικής περιουσίας.

 Η εταιρεία θα είναι σε θέση να υιοθετήσει ολοκληρωμένες υπηρεσίες φύλαξης που συνδυάζουν τεχνολογία αιχμής με εξειδικευμένο προσωπικό που θα υποστηρίζει το επίπεδο ασφάλειας που απαιτείται για την προστασία και την περαιτέρω ανάπτυξη των εγκαταστάσεων στον Αστακό.

 Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και έχοντας πάντα ως προτεραιότητα τη διατήρηση θέσεων εργασίας, ο σχεδιασμός της εταιρείας διασφαλίζει τη μικρότερη δυνατή επίδραση της αλλαγής αυτής στο δυναμικό της εταιρείας. Συγκεκριμένα, η εταιρεία Νηρεύς μεριμνά, ώστε να απορροφηθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερος αριθμός εργαζομένων μας από την εταιρεία παροχής υπηρεσιών φύλαξης. Παράλληλα, παρέχει αποζημίωση  υψηλότερη της προβλεπόμενης από το ισχύον νομικό καθεστώς, ενώ δίνει προτεραιότητα σε απορρόφηση των εργαζομένων σε τυχόν θέσεις που προκύψουν στον Όμιλο, εφόσον ανταποκρίνονται στα προσόντα τους και στην προϋπηρεσίας τους.

 Η Νηρεύς Α.Ε πιστεύει στην ελληνική αγορά, παράγει τα προϊόντα της στη χώρα, υποστηρίζει τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες της, ενώ συνεχίζει και ενισχύει τη μακροχρόνια παρουσία της στον Αστακό με συνέπεια και υπευθυνότητα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία