BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές στο Perrotis College

Μέσω της πρωτοβουλίας «Αφετηρία για Σταδιοδρομία», η ΕΛΑΪΣ – Unilever Hellas και τα My market παρέχουν τη δυνατότητα σε νέους που επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν στον αγροδιατροφικό τομέα, προσφέροντας τέσσερις υποτροφίες ύψους 42.000€ για μεταπτυχιακές σπουδές στο Perrotis College το ακαδημαϊκό έτος 2020 – 2021.

ME_VIEW2a_1_

10
0

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τo Perrotis College, σε συνεργασία με την ΕΛΑΪΣ – Unilever Hellas και τα My market, παρέχει σε ενδιαφερόμενους υποψήφιους τη δυνατότητα υποτροφιών για φοίτηση στη Σχολή Μεταπτυχιακών Σπουδών.

Μέσω της πρωτοβουλίας «Αφετηρία για Σταδιοδρομία», η ΕΛΑΪΣ – Unilever Hellas και τα My market δείχνουν ουσιαστικά και έμπρακτα την υποστήριξή τους σε νέους που επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν στον αγροδιατροφικό τομέα, προσφέροντας τέσσερις υποτροφίες ύψους 42.000€ για μεταπτυχιακές σπουδές στο Perrotis College το ακαδημαϊκό έτος 2020 – 2021 στα εξής προγράμματα:

  • M.Sc. in New Food Product & Business Development (M.Sc. Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων και Επιχειρήσεων στον Τομέα των Τροφίμων)
  • Sc. in Marketing for the Agro-Food Sector (M.Sc. Μάρκετινγκ στον Αγροδιατροφικό Τομέα)

 

Αρωγός της προσπάθειας είναι και αυτή τη φορά οι καταναλωτές, καθώς, με κάθε αγορά προϊόντων Unilever στα καταστήματα My market, συνεισφέρουν στην πρωτοβουλία για την υποστήριξη νέων που βρίσκονται στο ξεκίνημα της επαγγελματικής τους πορείας. Να σημειωθεί ότι το ακαδημαϊκό έτος 2019 – 2020 η «Αφετηρία για Σταδιοδρομία» εξασφάλισε πλήρεις υποτροφίες για τρεις σπουδαστές του Perrotis College.

 

Εδώ για περισσότερες πληροφορίες για την πρωτοβουλία 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία