Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Διάκριση της COMPO EXPERT στο γεωπονικό και επικοινωνιακό χώρο

Δύο βραβεία, ένα χρυσό και ένα χάλκινο, απονεμήθηκαν στην COMPO EXPERT Ελλάς στα EXHIBITION MARKETING AWARDS 2020 σε δύο κατηγορίες, τιμώντας την πορεία της εταιρείας στον γεωπονικό και επικοινωνιακό χώρο των εκθέσεων.

_DSC7812

147
0

Το ΧΡΥΣΟ (GOLD) ΒΡΑΒΕΙΟ στη κατηγορία Διάδραση και Επικοινωνία - Most Interactive Stand, για την δυναμική παρουσία της εταιρείας στην AGROTICA 2020 επισφραγίζει την επιτυχημένη προσπάθεια της εταιρείας να ενσωματώσει την αμφίδρομη επικοινωνία και τις τεχνολογίες της εποχής στην κουλτούρα της. Η COMPO EXPERT Ελλάς, ήδη από την διεξαγωγή της Agrotica 2016, στόχευσε σε μια εναλλακτική προσέγγιση της παρουσίας της, τονίζοντας τη σημαντικότητα της επικοινωνίας ανάμεσα στους διαφορετικούς κρίκους της αλυσίδας του τροφίμου και προωθώντας την ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών. Η κουλτούρα της αυτή εκφράζει πλέον την ταυτότητα του οργανισμού και 5 χρόνια αργότερα επιβραβεύεται με το χρυσό βραβείο Διάδρασης.


Η COMPO EXPERT Ελλάς τιμήθηκε επίσης με το ανώτατο βραβείο που δόθηκε στην κατηγορία Exhibition Sector | Agriculture, το χάλκινο βραβείο, για το LEVEL UP του αγροτικού χώρου.

Οι δύο αυτές διακρίσεις της εταιρείας, τιμούν μια επταετή προσπάθεια επικοινωνίας με το ευρύ κοινό, με στόχο την σύνδεση του κλάδου της θρέψης με το τρόφιμο.  Οι δράσεις της εταιρείας με φιλοσοφία «Από το Λίπασμα στο Τρόφιμο»  έφεραν την COMPO EXPERT όχι απλά κοντά στο χωράφι, τους παραγωγούς και τους γεωτεχνικούς αλλά κοντά σε ολόκληρη την αλυσίδα του Τροφίμου.