BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Oδοιπορικό στην «Ομάδα Παραγωγών 3αλφα»

Τα στελέχη της εταιρείας 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε. επισκέφτηκαν τις καλλιέργειες στο επιλεγμένο δίκτυο των προμηθευτών της που έχει δημιουργηθει από το 2009, την «Ομάδα Παραγωγών 3αλφα», η οποία μετράει πλέον 330 παραγωγούς.

02__3alfa___Omada_Paragwgwn___3alfa_team

33
0

Η «Ομάδα Παραγωγών 3αλφα» εφαρμόζει Πιστοποιημένες Διαδικασίες σύμφωνα με το Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στην Γεωργική Παραγωγή ρυζιών και οσπρίων (AGRO 2-1, AGRO 2-2) με αποτέλεσμα να συλλέγει τους πιο εκλεκτούς καρπούς της ελληνικής γης που φτάνουν σε κάθε ελληνικό σπίτι. Κατά την συγκομιδή αυτών των καρπών, ο Άγης Καραγεωργίου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της 3αλφα, και η Κλαίρη Καραχάλιου, Υπεύθυνη Προμηθειών της εταιρείας, πραγματοποίησαν ένα ιδιαίτερα χρήσιμο οδοιπορικό στις καλλιέργειες των φασολιών της «Ομάδας Παραγωγών 3αλφα» που βρίσκονται στην Καβάλα, στις Σέρρες και στα Κουφάλια Λάρισας.

 Κατά την διάρκεια αυτού του οδοιπορικού, τα στελέχη της εταιρείας επισκέφτηκαν τις καλλιέργειες όπου παράγονται τα πιο αγαπημένα προϊόντα με ελληνική υπογραφή που δεν είναι άλλα από τα Φασόλια Γίγαντες και τα Φασόλια Μέτρια. Παράλληλα συνομίλησαν με τους παραγωγούς για τις ορθές γεωργικές πρακτικές που ακολουθούν, ώστε να προσφέρεται το τελικό προϊόν στον καταναλωτή ακόμα πιο υγιεινό και ασφαλές, όπως ακριβώς είναι τα όσπρια των Ελλήνων Παραγωγών της 3αλφα όπου αναγράφεται ο τόπος προέλευσης και το ονοματεπώνυμο του καλλιεργητή πάνω στην συσκευασία του κάθε προϊόντος.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία