Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Δύο χρυσά για την ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ

Με 2 σημαντικές βραβεύσεις τιμήθηκε η εταιρεία ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, θυγατρική της Vivartia, στα πρόσφατα Super Market Awards 2020.

XZ_2020_4PITES_packshot_03_high

76
0

 Η εισαγωγή της νέας προϊοντικής σειράς «Χορευτή» από τη Χρυσή Ζύμη και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που υλοποίησε η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ σε συνεργασία με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή για τους παραγωγούς της, αποτέλεσαν το αντικείμενο των δύο διακρίσεων στις σχετικές κατηγορίες, όπου η εταιρεία κατέκτησε χρυσά βραβεία.

 


Χρυσό βραβείο στη Χρυσή Ζύμη για την επιτυχημένη εισαγωγή σειράς προϊόντων

 Η Χρυσή Ζύμη, μένοντας πιστή στην αξία της παράδοσης, της καινοτομίας και των γνήσιων σπιτικών γεύσεων και εμπνευσμένη από την ιδιαίτερη κίνηση του φύλλου, που «χορεύει» στα χέρια της Ελληνίδας νοικοκυράς, παρουσίασε την περασμένη χρονιά τη Χορευτή. Μία πίτα με ένα μοναδικό «χορευτό φύλλο» με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, τραγανές δίπλες και γέμιση με τα πιο εκλεκτά υλικά της ελληνικής παραδοσιακής διατροφής. Η σειρά της Χορευτής, που εισήγαγε στην αγορά το αγαπημένο brand ζυμών της εταιρείας ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, πολύ γρήγορα κέρδισε την εμπιστοσύνη και την προτίμηση τόσο της εφοδιαστικής αλυσίδας, όσο και των Ελλήνων καταναλωτών. Η συγκεκριμένη διάκριση υπογράμμισε για μία ακόμη φορά την επιτυχημένη επικοινωνιακή στρατηγική του προϊόντος αλλά και την επιτυχία της μάρκας να προσφέρει διαρκώς προϊόντας υψηλής ποιότητας και ασφάλειας.
Χρυσό βραβείο στην εταιρεία ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ για τη Βέλτιστη Αξιοποίηση της Ελληνικής Αγροτικής Παραγωγής & Παράδοσης

 Η  ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ λειτουργώντας με προσήλωση στην άριστη ποιότητα & τη μέγιστη ασφάλεια των προϊόντων της, δίνει έμφαση στη βιώσιμη ανάπτυξη & καλλιεργεί τα λαχανικά της κάτω από πλήρως ελεγχόμενες συνθήκες με σεβασμό στον παραγωγό, τον καταναλωτή, το περιβάλλον &  την κοινωνία. Με αυτήν την αρχή ως βάση, η εταιρεία υλοποίησε έναν κύκλο εκπαιδευτικών σεμιναρίων συνολικής διάρκειας 110 ωρών  σε συνεργασία με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή. Στο πρόγραμμα εκπαιδεύθηκαν περισσότεροι από 100 παραγωγοί πάνω σε θέματα διαχείρισης φυσικών πόρων & φυτοπροστασίας αλλά και ως προς τη σημασία τους, για την αειφορία και την υγεία των παραγωγών αλλά και των καταναλωτών της εταιρείας.

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ διαχρονικά αναδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τους συνεργάτες παραγωγούς της, διασφαλίζοντας την υγεία και την ασφάλειά τους, την άρτια εκπαίδευση και τη σύγχρονη ενημέρωσή τους, καθώς και την ανάδειξή τους σε πρεσβευτές των αρχών της Ολοκληρωμένης Αγροτικής Διαχείρισης.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία