BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Ovisan και Mipro Ovi 50 για ζώα υψηλής γαλακτοπαραγωγής

Εδώ και αρκετά χρόνια η προβατοτροφία στην Ελλάδα έχει κάνει άλματα τόσο στην παραγωγή όσο και τη διαχείριση. Η εντατικοποίηση της όμως έχει επιφέρει και ανάλογα προβλήματα που χρήζουν επιστημονικών και αξιόπιστων λύσεων.

unnamed_25

149
0

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά ο κτηνοτρόφος είναι πολλά όπως η εμφάνιση μαστίτιδων, υποκλινικών και μη, η μη επίτευξη των στόχων στη περιεκτικότητα λιπαρών και πρωτεΐνης του γάλακτος, η μειωμένη πεπτικότητα των χονδροειδών και συμπυκνωμένων τροφών, η μη εμφάνιση συγχρονισμένων και επιτυχών οίστρων. Δυσκολίες στην ανάπτυξη των αμνοεριφίων, προβλήματα με ποδοδερματίτιδες και μαλακά νύχια, δυστοκίες και αποβολές.


Σε αυτά τα προβλήματα και όχι μόνο, έρχεται η εταιρεία μας να δώσει λύσεις με αξιόπιστα προϊόντα και έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό. Με το πλέον αναγνωρισμένο προϊόν μας, το Ovisan, ως συμπληρωματική ανόργανη ζωοτροφή και με την κατάλληλη διαχείριση – διατροφή, μπορούμε να επιτύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα για τη σύγχρονη εντατική προβατοτροφία. Με τον βέλτιστο εφοδιασμό των ζώων με ιχνοστοιχεία και βιταμίνες επιτυγχάνουμε αυξημένη γονιμότητα και ενδυνάμωση των συμπτωμάτων του οίστρου, μείωση των σωματικών κυττάρων και των περιστατικών μαστίτιδας.


Επιπρόσθετα, εγγυάται υγιή και ζωηρά αρνιά λόγω υψηλής περιεκτικότητας σε Σελήνιο, αύξηση της κερατίνης που παράγει ο οργανισμός και ενδυνάμωση των νυχιών και των θηλών του μαστού καθώς και διέγερση της μεγάλης κοιλίας με καλύτερη πεπτικότητα. Οι ανάγκες των υψηλά παραγωγικών προβάτων σε πρόσληψη ξηράς ουσίας, τόσο για τον οργανισμό τους όσο και την μεγάλη παραγωγή γάλακτος, επιβάλει στον κτηνοτρόφο την κατάρτιση ορθολογικών σιτηρεσίων με τις κατάλληλες πρώτες ύλες και αξιόπιστα πρόσθετα προϊόντα. Η εταιρεία μας, ΖΑΝΟ βρίσκεται πάντα δίπλα σε κάθε προβατοτρόφο, προσφέροντας λύσεις στη διατροφή και τη διαχείριση τη μονάδας του.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία