BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Υψηλότερα κέρδη στην τρέχουσα χρήση αναμένει η Deere & Co εν μέσω βελτίωσης των συνθηκών στην αγροτική οικονομία

Η Deere & Co ανακοίνωσε ότι τα κέρδη αυξήθηκαν στο τελευταίο τρίμηνο παρά τη μείωση των εσόδων, και τόνισε πως αναμένει υψηλότερα κέρδη στην τρέχουσα χρήση εν μέσω βελτίωσης των συνθηκών στην αγροτική οικονομία και σταθεροποίησης στην κατασκευαστική αγορά.

john-deere-tractor-leads-police-on-slow-speed-chase-through-denver-127336_1

13
0

Η εταιρεία γεωργικού εξοπλισμού, φροντίδας γκαζόν και κατασκευαστικού εξοπλισμού, ανακοίνωσε κέρδη 757 εκατ. Δολαρίων στο δ΄ τρίμηνο ή 2,39 δολάρια ανά μετοχή, σε σχέση με τα 722 εκατ. Δολάρια ή 2,27 δολάρια ανά μετοχή πριν από ένα χρόνο.

Οι καθαρές πωλήσεις και τα έσοδα μειώθηκαν 2% στα 9,73 δισ. Δολάρια, οι πωλήσεις κατασκευαστικού εξοπλισμού μειώθηκαν 16%, οι πωλήσεις λειτουργικού εξοπλισμού μειώθηκαν 1% και οι πωλήσεις χλοοτάπητα αυξήθηκαν 8%. Τα καθαρά κέρδη των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών υπερδιπλασιάστηκαν στα 186 εκατ. δολάρια.

Το κόστος και οι δαπάνες μειώθηκαν στα 8,62 δισ. δολάρια από τα 9,07 δισ. δολάρια, αν και οι χρεώσεις απομείωσης και διαχωρισμού εργαζόμενων, ύψους 211 και 458 εκατ. δολάρια, επηρέασαν τα αποτελέσματα. Η εταιρεία αναμένει καθαρά κέρδη 3,6-4 δισ. δολάρια για τη χρήση 2021.

Για τη χρήση 2020 τα καθαρά κέρδη διαμορφώθηκαν στα 2,75 δισ. δολάρια, καλύτερα από τα 2,25 δισ. δολάρια που ανέμενε τον Αύγουστο.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία