Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Πιστοποιητικό για εφαρμογή της Κυκλικής Οικονομίας η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ

Η EUROCERT, o αμιγώς ελληνικός Οργανισμός Πιστοποίησης, με πολυεθνικό χαρακτήρα, πιστοποίησε την εταιρία ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, για την καινοτόμα εφαρμογή του Προτύπου Κυκλικής Οικονομίας, Zero Waste To Landfill (ZWTL-EU1).

ZeroWaste_Symbol_Gold

47
0

Με βάση το συγκεκριμένο Πρότυπο, το οποίο  εκπονήθηκε από την EUROCERT, πιστοποιούνται  επιχειρήσεις για την ορθή εφαρμογή διαδικασιών ελαχιστοποίησης των αποβλήτων προς υγειονομική ταφή. Ο στόχος αυτός επιτυγχάνεται μέσω διαφόρων μεθόδων, όπως μείωση της κατανάλωσης και των αποβλήτων, επαναχρησιμοποίηση υλικών, ανακύκλωση, κομποστοποίηση, χρήση αναερόβιας διεργασίας και ανάκτηση ενέργειας.

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ  εξασφάλισε, πρώτη στην Ελλάδα στον χώρο των τροφίμων, την πιστοποίηση Zero Waste To Landfill (ZWTL-EU1), για τα εργοστάσια παραγωγής καταψυγμένων και φρέσκων λαχανικών, τα οποία  πιστοποιήθηκαν στις κατηγορίες Green και Gold, αντιστοίχως.

Έπειτα από ενδελεχή έλεγχο που διενήργησε η EUROCERT, ακολουθώντας τις διαδικασίες και τις απαιτήσεις του Προτύπου ZWTL-EU1, απένειμε το σχετικό Πιστοποιητικό, παρέχοντας το δικαίωμα χρήσης του Σήματος ZWTL στην εταιρία ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ  για έναν χρόνο.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία