Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Πλατινένια διάκριση της ΚΥΚΝΟΣ Α.Ε για την μακρά ιστορία της

H ΚΥΚΝΟΣ Α.Ε έλαβε την τιμητική διάκριση Platinum Award για τα 106 χρόνια αδιάληπτης παρουσίας και προσφοράς της στην ελληνική αγορά, από το 1915 μέχρι σήμερα, που την έχουν καταστήσει ένα ιστορικό, εμβληματικό για τη χώρα μας brand με απόλυτα ελληνική ταυτότητα και διεθνή αναγνώριση.

cebacebfcebdcf83ceb5cf81-ce9acf8dcebacebdcebfcf82-official-ceb2ceafcebdcf84ceb5cebf-2

19
0

Οι βραβεύσεις για τα Αιωνόβια Brands έγιναν στο πλαίσιο του 21ου Συνεδρίου Marketing και Πωλήσεων, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Ιουνίου, υπό την αιγίδα του οικονομικού περιοδικού The Business Review, αλλά και των οργανισμών ΣΒΕ, ΕΒΕΑ, ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και ΣΕΛΠΕ. Η βράβευση έγινε από τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος παρέδωσε το βραβείο στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΥΚΝΟΣ Α.Ε. Αχιλλέα Αγγελόπουλο.

Ο κ. Αχιλλέας Αγγελόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της «ΚΥΚΝΟΣ Α.Ε.» δήλωσε: «Από το 1915, η ΚΥΚΝΟΣ Α.Ε αποτελεί μια ελληνική εταιρία που επιλέγει να δημιουργεί και να παράγει στην Ελλάδα, υποστηρίζοντας τους Έλληνες παραγωγούς. Στηρίζοντας την ελληνική αγροδιατροφική παραγωγή, λαμβάνουμε και επεξεργαζόμαστε υψηλής ποιότητας πρώτη ύλη, πετυχαίνοντας μοναδικά προϊόντα, που αποτελούν πρώτη επιλογή των καταναλωτών, για την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Αξίζει να σημειωθεί πως ανάμεσα στις εξαγωγές της ΚΥΚΝΟΣ Α.Ε, όλο και περισσότερες χώρες και πελάτες δοκιμάζουν, προτιμούν και εμπιστεύονται την αυθεντικότητα και την ανώτερη ποιότητα των προϊόντων μας».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία