BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Τέσσερα βραβεία για τηn ΗΛΙΟΣ στα Packaging Awards 2021

Με 4 βραβεία «έλαμψε» φέτος η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ στα Packaging Awards 2021 επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια χρονιά τη δέσμευσή της για καινοτόμες και πρωτότυπες συσκευασίες στα προϊόντα της.

Helios_DT_PackagingAwards_2__002_

40
0

Ειδικότερα, η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ απέσπασε Gold βραβείο στην κατηγορία Marketing in a New International Market για τα μοναδικά, βιοδιασπώμενα καλαμάκια artesian pasta straws που εξάγονται και στις αγορές του εξωτερικού, σε νέα ανανεωμένη συσκευασία προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές της αγοράς των ΗΠΑ. Πέρα από την χρηστική και φιλική προς το περιβάλλον συσκευασία των artesian pasta straws, το προϊόν συνιστά μια καινοτομία, καθώς αποτελεί την πρόταση της ΗΛΙΟΣ στην εξάλειψη των πλαστικών μιας χρήσης, που είναι σημαντικός παράγοντας ρύπανσης του πλανήτη.

Με Bronze βραβείο διακρίθηκαν τα Επετειακά Ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ “1821”, στην κατηγορία Successful Branding, ένα πρωτοποριακό, επετειακό προϊόν που αντλεί την έμπνευσή του και τιμά την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Κάθε συσκευασία  περιέχει δέκα μοναδικά σχήματα, όπως η παραδοσιακή ανδρική και γυναικεία ενδυμασία, το στεφάνι της δόξας κλπ. αναδεικνύοντας τον εκπαιδευτικό χαρακτήρα της σειράς.

Παράλληλα, για την προώθηση του επετειακού αυτού προϊόντος η ΗΛΙΟΣ δημιούργησε ένα ιδιαίτερο κουτί το οποίο διακρίθηκε με Silver βραβείο, στην κατηγορία Display-Promotional Packaging-Point of Sale. Το κουτί αυτό  περικλείει όχι μόνο το προϊόν αλλά και ενημερωτικό υλικό, καθώς και την ‘εννιάρα’, ένα από τα πιο διαδεδομένα παιχνίδια της εποχής το οποίο, σύμφωνα με τη λαϊκή παράδοση, οι αγωνιστές του 1821 έπαιζαν στις ανάπαυλες από τις μάχες.

Παράλληλα, το Τορτελίνι με προσούτο Χωρίς Γλουτένη ΗΛΙΟΣ και το Τορτελόνι με σπανάκι και ρικότα Χωρίς Γλουτένη ΗΛΙΟΣ ξεχώρισαν στα Packaging Awards 2021 στην κατηγορία Packaging that Extends Food Life αποσπώντας Bronze διάκριση. Πρόκειται για δυο υπέροχα προϊόντα ελεύθερα γλουτένης που συσκευάζονται σε προστατευτική ατμόσφαιρα (M.A.P.), η οποία επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής των προϊόντων, διατηρώντας αναλλοίωτη τη γεύση και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους.

 

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ επενδύει στην σύγχρονη και ευφάνταστη εμφάνιση των προϊόντων της με τη δημιουργία μοναδικών συσκευασιών που διακρίνονται για τη χρηστικότητά τους. Οι εμπνευσμένες συσκευασίες της ΗΛΙΟΣ φέρουν την υπογραφή της “Επικοινωνείν Creative Team και καταφέρνουν σταθερά να ξεχωρίζουν σε σημαντικές διοργανώσεις, όπως τα Packaging Awards.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία