BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Συνεργασία ΘΕΟΝΗ - TFT για την 1η Χάρτινη Συσκευασία Φυσικού Μεταλλικού Νερού

Το πιο βραβευμένο ελληνικό νερό στον κόσμο εμπιστεύτηκε την TFT (TESCO FOOD TECHNOLOGY), για τη δημιουργία της νέας καινοτόμου συσκευασίας σε χαρτοκυτίο και την προώθηση της συσκευασίας στην αγορά.

ΘΕΟΝΗ_Το-μοναδικο-Ελληνικο-Φυσικο-Μεταλλικο-Νερο-σε-χαρτινη-συσκευασια-5___

136
0

Η ομάδα έμπειρων μηχανικών της TFT, σε συνδυασμό με τον κορυφαίο εξοπλισμό των GALDI και GAMPACK και των χαρτοκυτίων ELOPAK, που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα, και               με τη συνεργασία της πεπειραμένης τεχνικής ομάδας της ΘΕΟΝΗ ΑΕ, ολοκλήρωσαν και παρέδωσαν την υψηλών προδιαγραφών γραμμή συσκευασίας και επισυσκευασίας του φυσικού μεταλλικού νερού ΘΕΟΝΗ, καθιστώντας το,  το 1ο και μοναδικό φυσικό μεταλλικό νερό στην Ελλάδα σε χάρτινη, 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία.

Η χάρτινη αυτή συσκευασία της εταιρίας Elopak, είναι πιστοποιημένη από τον Διεθνή Οργανισμό FSC, ενώ η πρώτη ύλη προέρχεται από υπεύθυνα διαχειριζόμενα δάση.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΘΕΟΝΗ Α.Ε., Δημήτρης Τσέλιος, δήλωσε: «Η επιτυχής συνεργασία της ΘΕΟΝΗ ΑΕ με την TFT συνέβαλε στην πραγματοποίηση ενός  φιλόδοξου βήματος για την εταιρεία μας για τη χάραξη της στρατηγικής βιώσιμης ανάπτυξης».

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της TFT Α.Ε., Θάνος Θεοδωράτος δήλωσε:

«Είμαστε περήφανοι που με αυτό το έργο βοηθήσαμε να γίνει το πρώτο βήμα για την υιοθέτηση της χάρτινης συσκευασίας και στην κατηγορία του νερού, όπως κάναμε στο παρελθόν στο φρέσκο γάλα το 1986 και στο φρέσκο χυμό το 1989, συνεισφέροντας έτσι κι εμείς από την πλευρά μας στην εξέλιξη της Βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών σε θέματα καινοτομίας και βιωσιμότητας.

Ευχαριστούμε την ΘΕΟΝΗ Α.Ε. που μας επέλεξε και μας εμπιστεύτηκε αυτό το τόσο σημαντικό έργο»

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία