BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Η 3αλφα κέρδισε τις εντυπώσεις με την παρουσία της στην Anuga

Στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση Τροφίμων Anuga παραβρέθηκε από τις 9 ως τις 13 Οκτωβρίου η 3αλφα, στην Κολωνία της Γερμανίας.

3alfa_anuga

132
0

Η έκθεση διεξάγεται κάθε δύο χρόνια και κατάφερε φέτος, παρά τους υγειονομικούς περιορισμούς σε μετακινήσεις και συνευρέσεις, να συγκεντρώσει περισσότερους από 70.000 επισκέπτες από 196 χώρες και πάνω από 4.600 εκθέτες από 98 χώρες. Η Anuga αποτελεί παγκόσμιο σημείο αναφοράς για τον κλάδο, αφού κατά τη διάρκειά της, επιχειρηματίες από κάθε τομέα του κλάδου Τροφίμων και Ποτών έρχονται κοντά, συνομιλούν και ενημερώνονται για τις παγκόσμιες τάσεις στον κλάδο του τρόφιμου διεξάγοντας, μάλιστα, συχνά επαγγελματικές συναντήσεις με σημαντικές προοπτικές.

Σε αυτό το πολύβουο, παγκόσμιο «μελίσσι» της βιομηχανίας τροφίμων βρέθηκε η 3αλφα με το ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της όπου και την τίμησε πλήθος επισκεπτών από κάθε γωνιά της γης. Πραγματοποιώντας πολλές νέες, επιχειρηματικές γνωριμίες και συναντήσεις, η εταιρεία βρίσκεται πλέον σε συζητήσεις για συναρπαστικές, μελλοντικές συνεργασίες. Αξίζει να σημειωθεί πως η ποικιλία των προϊόντων 3αλφα βρέθηκε στο προσκήνιο των εξελίξεων της έκθεσης καθώς η υγιεινή, πιο βιώσιμη, διατροφή κατέχει, αυτή τη στιγμή, την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των καταναλωτών παγκοσμίως. Την παράσταση έκλεψαν οι νέες premium συσκευασίες της 3αλφα με τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα αλλά και με τον νέο καινοτόμο σχεδιασμό και την λιτή αισθητική τους. Παράλληλα, τα έτοιμα φυσικά! χάρη στην καινοτομία και την ευκολία που παρέχουν στον σύγχρονο καταναλωτή έγιναν κι εκείνα πόλος έλξης τόσο για τους ήδη υπάρχοντες συνεργάτες αλλά και για νέους πελάτες. Επιπλέον, τα όσπρια της Ομάδας Ελλήνων Παραγωγών 3αλφα, στις νέες συσκευασίες με την χρυσή σήμανση και το λογότυπο της Ομάδας Ελλήνων Παραγωγών, συγκέντρωσαν εξίσου θετικές αντιδράσεις δίνοντας, παράλληλα, έναυσμα για συζητήσεις γύρω από τη σημασία της εντοπιότητας των προϊόντων.

O Κωνσταντίνος Ε. Καραγεωργίου (Γενικός Διευθυντής της 3αλφα) δήλωσε χαρακτηριστικά: « Η πρώτη συμμετοχή της 3αλφα στη Διεθνή Έκθεση Anuga εντάσσεται στο πλαίσιο του στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης των εξαγωγών μας και κρίνεται ως απόλυτα θετική. Θα συνεχίσουμε στο ίδιο πνεύμα, διότι στοχεύουμε σε αναπτυγμένες αγορές, παγκοσμίως, σε πελάτες και καταναλωτές που αναζητούν την υψηλή διατροφική, αλλά και προστιθέμενη, αξία των προϊόντων 3αλφα».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία