Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Η General Mills πουλά ευρωπαϊκά προϊόντα ζύμης στη Cérélia

Η General Mills ανακοίνωσε στρατηγική συμφωνία πώλησης των ευρωπαϊκών προϊόντων ζύμης στη Cérélia, παγκόσμιο ηγέτη στην συγκεκριμένη αγορά.

98ac62bfaa44437db1a62e427da61aff

24
0

Η συμφωνία περιλαμβάνει τα επώνυμα και ιδιωτικής ετικέτας προϊόντα ζύμης στη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, συμπεριλαμβανομένων των brands Knack & Back και Jus-Rol. Το σύνολο της συμφωνίας αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος του οικονομικού έτους 2022.

Σε διεθνές επίπεδο, η στρατηγική της General Mills περιλαμβάνει επανασχεδιασμό του χαρτοφυλακίου της εταιρείας για βιώσιμη και κερδοφόρα ανάπτυξη, σε παγκόσμιες πλατφόρμες προϊόντων, όπως το μεξικάνικο φαγητό, super premium παγωτά και snack bars.

Ο κ. Ιωσήφ Βυθούλκας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της General Mills Ελλάς, δήλωσε για τη συμφωνία: "Η General Mills στην Ελλάδα και το εργοστάσιο παραγωγής στα Οινόφυτα, περνά πλέον σε μία νέα εποχή, εστιάζοντας σε νέα προϊόντα υψηλής ζήτησης και έμφαση στις αναπτυσσόμενες αγορές της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής. Ήδη έχει εγκατασταθεί στο εργοστάσιο η νέα γραμμή τορτίγιας Old El Paso, που θα παράγει αυτό το δυναμικά ανερχόμενο προϊόν. Στη πορεία του μετασχηματισμού του Ομίλου διεθνώς, η ομάδα της General Mills στην Ελλάδα, είναι έτοιμη να κερδίσει το στοίχημα της ανάπτυξης και να διεκδικήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην παραγωγική και εξαγωγική δυναμική της χώρας".

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία