Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Στην ηγετική ομάδα της SYNGENTA ο Φερόχ Σείχ

Η Syngenta όρισε τον Φερόζ Σείχ ως Chief Information and Digital Officer, με ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2022. Ο Σείχ θα ενταχθεί στην ηγετική ομάδα του Syngenta Group υπό τον Διευθύνοντα Σύμβουλο. Μέχρι να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα ήταν επικεφαλής του τμήματος ψηφιακής μηχανικής και εξόρυξης δεδομένων.

Feroz_Sheikh

76
0

Ο Σείχ αντικαθιστά τον Γκρεγκ Μάιερς, ο οποίος αποχωρεί από την Syngenta Group στα τέλη Ιανουαρίου 2022 ώστε να επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες για να αναζητήσει μια νέα ευκαιρία σε διαφορετικό κλάδο. Υπό την ηγεσία του Μάιερς, ο Όμιλος Syngenta πρωτοστάτησε παγκοσμίως στον ψηφιακό μετασχηματισμό με επίκεντρο τους πελάτες, ο οποίος οδήγησε στη χρήση  ψηφιακών υπηρεσιών του Ομίλου από αγρότες που διαχειρίζονται περισσότερα από 160 εκατομμυρίων στρέμματα γεωργικής γης σε όλο τον κόσμο.

Ο ινδός Φερόζ Σείχ εντάχθηκε στη Syngenta το 2018 και ήταν υπεύθυνος για την κατασκευή ψηφιακών πλατφορμών και προϊόντων. Έχει υπάρξει επικεφαλής ομάδων μηχανικών και επιστημόνων που σκοπό είχαν την μεταφορά ψηφιακής καινοτομίας στο χωράφι και έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη της πλατφόρμας Cropwise - Syngenta.

Πριν από τη Syngenta, ο Σείχ ηγήθηκε πολλών εγχειρημάτων με γνώμονα την τεχνολογία επανάσταση στο χωράφι, ενώ έχει μεγάλο ιστορικό υποστήριξης φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης στην εκπαίδευση για εκατομμύρια παιδιά στην Ινδία.

«Ήταν μια απίστευτη εμπειρία η οικοδόμηση της τεχνολογικής πλατφόρμας Cropwise που, η οποία έθεσε την  Syngenta ως μία από τις πιο ψηφιακά συνδεδεμένες εταιρείες AgTech στον κόσμο», επισήμανε σε δηλώσεις του ο Σείχ. «Περισσότερο από ποτέ, είναι πλέον σαφές ότι η τεχνολογία θα παίξει έναν θεμελιώδη ρόλο στον μετασχηματισμό της γεωργικής δραστηριότητας και νιώθω τιμή που μου δίνεται η ευκαιρία να ηγούμαι του Ομίλου Syngenta σε αυτό τον μετασχηματισμό».

Ο Σείχ είναι κάτοχος πτυχίου Μηχανικού από το Κολέγιο Μηχανικών του Δελχί και διαθέτει διαπίστευση εκπαιδευτικού διαχείρισης στελεχών από το Ινδικό Ινστιτούτο Διοίκησης, Kozhikode στην Ινδία. Είναι επίσης μέλος του διοικητικού συμβουλίου της AgGateway και πρόεδρος του AgGateway Europe, ενός παγκόσμιου, μη κερδοσκοπικού οργανισμού, πυλώνα καινοτομίας ψηφιακής ανάπτυξης στην παγκόσμια γεωργία και συναφείς δραστηριότητες.

Η ανακοίνωση της SYNGENTA διαθέσιμη εδώ

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία