BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Μια γαστρονομική γιορτή αφιερωμένη στη Μεσογειακή Διατροφή

Δυναμικό ήταν το αποτύπωμα του 2ου Μεσογειακού Διαγωνισμού Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής, που πραγματοποιήθηκε 14-16 Ιανουαρίου 2022 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος – Chef’s Club of Greece, με τη συμμετοχή των εταιριών ΩΜΕΓΑ, Gea Bakery, ΗΛΙΟΣ και KYKNOS.

new_DSC_1985_2

175
0

Η τριήμερη διοργάνωση καθόρισε τις υψηλότερες προδιαγραφές για το μέλλον της Μεσογειακής Γαστρονομίας  τόσο μέσα από το διαγωνιστικό κομμάτι όσο και από τα μοναδικά masterclasses προσφέροντας μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία σε συμμετέχοντες και επισκέπτες. Τα εκλεκτά και νόστιμα προϊόντα των  εταιριών Gea Bakery, KYKNOS, ΩΜΕΓΑ και ΗΛΙΟΣ χρησιμοποιήθηκαν ως πρώτη ύλη σε πολλά διαφορετικά Masterclasses, κοινό χαρακτηριστικό των οποίων ήταν η ανάδειξη της Mεσογειακής διατροφής, που πυλώνας της είναι η ελληνική γαστρονομία. Το Super Masterclass στο οποίο μαγείρεψαν οι Da Vinci Master Chefs Maria Loi και Cesare Casella προσέλκυσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών αφού οι δυο chefs μετέφεραν την πολύτιμη τεχνογνωσία του εξωτερικού στο ελληνικό κοινό μέσα από τις μοναδικές δημιουργίες τους με τα προϊόντα KYKNOS, ΗΛΙΟΣ, ΩΜΕΓΑ και Gea Bakery.

Ο αντίκτυπος του 2ου Μεσογειακού Διαγωνισμού Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής ξεπέρασε τα «σύνορα» της Ελλάδας, αφού συμμετείχαν επαγγελματίες chef, pastry chef, σχολές μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής, σπουδαστές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής και από το εξωτερικό.


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία