BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Η Yara Ελλάς βραβεύτηκε ως η καλύτερη εταιρεία του κλάδου λιπασμάτων

Στους πρωταγωνιστές της ελληνικής οικονομίας βρίσκεται η Yara Ελλάς ΑΕ η οποία έλαβε διάκριση ως η καλύτερη εταιρεία στον κλάδο Λιπασμάτων σε εκδήλωση που βράβευσε κορυφαίες επιχειρήσεις της εγχώριας οικονομίας.

protagonistes_vraveio_12__copy

24
2

Η φετινή εκδήλωση για τους Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας τίμησε τις επιχειρήσεις, που παρά τις προκλήσεις που συναντούν στο δύσκολο ελληνικό επιχειρηματικό περιβάλλον κατόρθωσαν να αναπτυχθούν, να καινοτομήσουν, να επεκταθούν εκτός συνόρων και να στηρίξουν την ελληνική καινοτομία.  

Στους Πρωταγωνιστές Κλάδων βραβεύονται οι κορυφαίες επιχειρήσεις βασικών κλάδων της ελληνικής οικονομίας, συνυπολογίζοντας τον κύκλο εργασιών, τα κέρδη προ φόρων και τα ταμειακά τους διαθέσιμα. Η Yara Ελλάς Α.Ε. διακρίθηκε στον κλάδο Λιπασμάτων και έλαβε το βραβείο από τους διοργανωτές.

Το βραβείο παρέλαβε για την εταιρία η κ. Μαρία Ψαρρού, Marketing Operation & Content Manager και ο κ. Θεόδωρος Τσούτσας, Terminal Operations Manager για τη Yara Ελλάς. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022 στο Golf Prive στην Γλυφάδα.

 

Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

24-07-2022 22:06Τζαφολιας Δημήτριος

Με terminal manager τον πολύπειρο Θόδωρα έρχονται και τα ανάλογα αποτελέσματα.

Απάντηση

24-07-2022 22:04Τζαφολιας Δημήτριος

Με terminal manager τον πολύπειρο Θόδωρα έρχονται και τα ανάλογα αποτελέσματα.

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία