Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Αναβάθμισε τις εκτιμήσεις για το σύνολο της χρήσης η Bayer AG

Η Bayer AG αναβάθμισε τις εκτιμήσεις για το σύνολο της χρήσης καθώς οι πωλήσεις ήταν υψηλότερες των εκτιμήσεων στο β΄ τρίμηνο και δέχθηκε ώθηση από τις θετικές συναλλαγματικές επιδράσεις, αν και σημείωσε καθαρές ζημιές στο τρίμηνο και τόνισε πως ανέλαβε και άλλες χρεώσεις απομείωσης και για νομικά ζητήματα.

bayer_ag

24
0

Ο γερμανικός όμιλος φαρμακευτικών και γεωργικών δραστηριοτήτων ανακοίνωσε καθαρές ζημιές 298 εκατ. ευρώ για το β΄ τρίμηνο, χαμηλότερα από τις ζημιές των 2,34 δισ. ευρώ πριν από ένα χρόνο, όταν είχε επηρεαστεί από τις υψηλές προβλέψεις για το νομικό κόστος εξαιτίας του ζιζανιοκτόνου Roundup.

Τα κέρδη προ φόρων και τόκων διαμορφώθηκαν στα 169 εκατ. ευρώ από τις ζημιές προ φόρων και τόκων των 2,28 δισ. ευρώ πριν από ένα χρόνο.

Η Bayer τόνισε πως το ποσό επλήγη από τις καθαρές ειδικές χρεώσεις των 2,11 δισ. ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των ζημιών απομείωσης που σχετίζονται με τις γεωργικές δραστηριότητες.

Άλλες ειδικές επιβαρύνσεις σχετιζόταν με τη συνέχιση των δικαστικών διαδικασιών και τα μέτρα αναδιάρθρωσης.

Επίσης, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ανέλαβε πρόσθετες προβλέψεις 694 εκατ. ευρώ στο β΄ τρίμηνο εξαιτίας των συνεχιζόμενων διαπραγματεύσεων με την αμερικανική πολιτεία του Όρεγκον για μια περιβαλλοντική υπόθεση. Τα EBITDA αυξήθηκαν στα 3,35 δισ. ευρώ από τα 2,58 δισ. ευρώ πριν από ένα χρόνο, κυρίως χάρη στις θετικές συναλλαγματικές επιδράσεις, τόνισε η Bayer.,

Οι πωλήσεις για το τρίμηνο ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις και αυξήθηκαν στα 12,8 δισ. ευρώ από τα 10,85 δισ. ευρώ πριν από ένα χρόνο.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία