BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Nέος Γενικός Διευθυντής της FMC Χημικά Ελλάς ο Άρης Λιούπης

Τη θέση του Γενικού Διευθυντή της FMC Ελλάς, αναλαμβάνει από την 1η Οκτωβρίου ο Άρης Λιούπης, γεωπόνος Α.Π.Θ. με 22 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των πωλήσεων. Γεννημένος στη Λάρισα, ο A. Λιούπης, εργάζεται από το 2000 και υπήρξε στέλεχος σημαντικών εταιρειών του χώρου φυτοπροστατευτικών προϊόντων, όπως η Veterin και η Dupont, ενώ από το 2017 ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της FMC Χημικά Ελλάς.

DSC_1119_copy__2_

175
0

Με τον ζήλο, την εργατικότητα και τη μεθοδικότητά του, έχει ήδη κατακτήσει αρκετές επαγγελματικές διακρίσεις και δηλώνει έτοιμος να ανταποκριθεί σε αυτή τη νέα μεγάλη πρόκληση της καριέρας του και να οδηγήσει την FMC Χημικά Hellas σε νέες επιτυχίες.

Ευχόμαστε στον κ Διοκαράντο θερμά συγχαρητήρια για ό,τι πέτυχε μέχρι σήμερα, υγεία και φυσικά να απολαύσει τον επόμενο κύκλο ζωής που ανοίγεται μπροστά του. Αντίστοιχα στον κ Λιούπη υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία στο νέο κεφάλαιο της επαγγελματικής του καριέρας.



Mε την σειρά του, ο Γιάννης Διοκαράντος, μετά από μια πλούσια καριέρα γεμάτη επιτυχίες, διακρίσεις και επαγγελματική καταξίωση, αποφάσισε να συνταξιοδοτηθεί την 1η Νοεμβρίου 2022. 

Γεννημένος στον Πειραιά, πήρε το πτυχίο Γεωπονίας από το Α.Π.Θ. το 1981. Ακολούθησε μια λαμπρή πορεία σε εταιρείες όπως η UNION CARBIDE, RHONE POULENC, DuPont και FMC. Σε αυτή του τη διαδρομή ανέλαβε με επιτυχία διάφορους ρόλους όπως: Υπεύθυνος Πωλήσεων, Υπεύθυνος Ανάπτυξης & Εγκρίσεων Νέων Προϊόντων, Διευθυντής Πωλήσεων ενώ από το 1997 μέχρι και σήμερα κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή με γεωγραφική περιοχή ευθύνης την Ελλάδα και την Κύπρο. Παράλληλα, για αρκετά έτη διετέλεσε και Πρόεδρος του Ε.Σ.Υ.Φ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία