BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Νέος πρόεδρος στην EBIC ο Arne Pingel της Syngenta

Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Βιομηχανίας Βιοδιεγερτών (EBIC) πραγματοποίησε τη Γενική του Συνέλευση στις 16 Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια της οποίας τα μέλη ψήφισαν για την εκλογή του νέου Προέδρου Arne Pingel (Syngenta), του Αντιπροέδρου Carlos Rodríguez-Villa Förster (AlgaEnergy) και του Γενικού Διευθυντή Dr. Thomas Leppin (Εμπειρογνώμονας Compo). Παράλληλα επανεκλέχθηκαν ως Ταμίας ο Massimo Toni (Agronutrition) και ο Γενικός Διευθυντής José Nolasco (Tradecorp).

EBIC-Board

140
0

Τις υπόλοιπες δύο θέσεις του διοικητικού συμβουλίου κατέχουν οι Nicolas Willaume (ICL) και David Hiltz (Acadian) και οι δύο Γενικοί Διευθυντές με ένα χρόνο για τη θητεία τους.

Ο Πρόεδρος Arne Pingel, ο οποίος εργάζεται ως υπεύθυνος για το Global Marketing Biostimulants στη Syngenta, έχει δεσμευτεί να εξασφαλίσει ευκαιρίες στην αγορά για όλους τους βιοδιεγέρτες καλύπτοντας τα κενά στην ισχύουσα νομοθεσία της ΕΕ.

 «Υπάρχει ένας αριθμός φυτικών βιοδιεγερτικών που δεν εξυπηρετούνται ακόμη καλά από το FPR», λέει. «Υπάρχει ακόμη δουλειά που πρέπει να γίνει για να επιτραπεί η πρόσβαση των φωσφιτών, των ζωικών υποπροϊόντων και των μικροοργανισμών στην ενιαία αγορά. Η EBIC θα συνεχίσει να εργάζεται με την Επιτροπή και όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς για να διασφαλίσει ότι αυτές οι τρύπες έχουν βουλώσει».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία