BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Συνεργασία Alfa Pastry - Ferrero για διανομή προϊόντων κατάψυξης

Μέσω της εταιρείας Alfa Pastry, που ανήκει στους κληρονόμους του ιδρυτή Αθανασίου Κουκουτάρη από την Κοζάνη, η οποία παράγει προϊόντα ζύμης, η ιταλική Ferrero θα διανέμει τα δικά της προϊόντα κατάψυξης στην ελληνική αγορά. Η ιταλική Ferrero πιο γνωστή για τα σοκολατάκια της Ferrero Rocher, τα kinder, τη nutella και τις μέντες tic tac, θα τοποθετήσει στην ελληνική αγορά τα Nutella Muffin, προϊόν άμεσης κατανάλωσης.

ezgif-3-4fac7010d1

236
0

Εκτός από την είσοδο της Ferrero στην Ελλάδα με το Nutella Muffin ο ιταλικός όμιλος εισήλθε τους τελευταίους μήνες και στην κατηγορία των premium παγωτών.

Η Ferrero στην Ελλάδα συνεργάζεται με τις εταιρείες Tasty Foods και ΕΛΓΕΚΑ και με τα Ελληνικά Γαλακτοκομεία για τη διανομή των άλλων προϊόντων εκτός κατάψυξης.

H Ferrero International SA Greece ΜΕΠΕ - μέλος του ομίλου Ferrero International SA- εμφάνισε πωλήσεις στη χρήση που ολοκληρώθηκε στις 30 Αυγούστου του 2021 (τελευταίος δημοσιευμένος ισολογισμός στο ΓΕΜΗ) 45,259 εκατ. ευρώ από 40,271 εκατ. ευρώ και κέρδη προ φόρων 1,263 εκατ. ευρώ από 1,007 εκατ. ευρώ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία