BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Τιμήθηκε στα Βραβεία του ΕΕΑ η Τρικαλινός

Η εταιρία Τρικαλινός διακρίθηκε στα βραβεία του ΕΕΑ για τη «Βιώσιμη - Καινοτόμο και Υπεύθυνη Επιχειρηματικότητα», στην κατηγορία «Εξωστρέφεια», σε μια μεγάλη γιορτή της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας τη Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022. Στη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν μικρομεσαίες επιχειρήσεις που κατάφεραν σε δυσμενείς συνθήκες, όχι απλά να επιβιώσουν, αλλά να αναπτυχθούν και να καινοτομήσουν, ενισχύοντας τις προοπτικές ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας.

Trikalinos_Androulakis_Xatzitheodosiou_1

185
0

Το βραβείο παρέδωσε στον ιδιοκτήτη της εταιρίας Trikalinos, Ζαφείρη Τρικαλινό, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης. Η τιμητική αυτή διάκριση αποτελεί επιστέγασμα της συμβολής της εταιρίας στις ελληνικές εξαγωγές, αλλά και στην ανάδειξη του ελληνικού αυγοτάραχου ως κορυφαίου προϊόντος, διεθνώς.

Ο πρόεδρος της εταιρίας σχολίασε την επιτυχία και την αναγνώριση του προϊόντος από διάσημους σεφ σε όλο τον κόσμο, ενώ δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει στους παρευρισκόμενους τη μακραίωνη ιστορία αυγοτάραχου αλλά και την ποιοτική εξέλιξη του προϊόντος, μέσα από τις βελτιώσεις που εφάρμοσε στην παραγωγική διαδικασία και τη συσκευασία του. Με ιστορία που ξεκινά από το 1856, η εταιρία Τρικαλινός Αυγοτάραχο ειδικεύεται στην παραγωγή και εμπορία εξαιρετικής ποιότητας αυγοτάραχου, αλλά και στην εξαγωγή του σε 42 χώρες.

Στη λαμπερή εκδήλωση, που φιλοξένησε ένα υπέροχο μουσικό αφιέρωμα για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή, και με σημαντικούς καλεσμένους του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου, η εταιρία Trikalinos, τιμήθηκε για την προσφορά της στο επιχειρηματικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι της Ελλάδας, αλλά και της συνεχούς εξέλιξης και προόδου της.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία