BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Εγκρίθηκε η αλλαγή επωνυμίας της Μπουτάρης

Την τροποποίηση της επωνυμίας της εταιρείας "Ι. Μπουτάρης & Υιός Ανώνυμη Εταιρία Συμμετοχών & Επενδύσεων" σε "Παλαιοί Οίνοι Ναούσης Ανώνυμη Εταιρία Συμμετοχών και Επενδύσεων" και του διακριτικού τίτλου "Ι. Μπουτάρης & Υιός Holding Α.Ε." σε "Παλαιοί Οίνοι Ναούσης Holding Α.Ε." ενέκρινε η σημερινή Γενική Συνέλευση των μετόχων της εισηγμένης.

boutaris_2

262
0

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, συνεδρίασε στις 29.11.2022, στις 11:00, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Ι. Μπουτάρης & Υιός Holding A.E. στην έδρα της εταιρίας στη Στενήμαχο Νάουσας όπου είχε προσκληθεί νόμιμα και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό.

Επί συνόλου 25.179.640 μετοχών και ψήφων παρίσταντο 12.631.145 μετοχές και ψήφοι, ήτοι το 50,16% του συνόλου των μετοχών και ψήφων και κατά συνέπεια υπήρχε η νόμιμη απαρτία. Κατά τη διάρκεια της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων συζητήθηκαν και ελήφθησαν ομόφωνα αποφάσεις επί του θέματος της ημερησίας διάταξης.

Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα, κατ΄ εφαρμογή της απόφασης της συμφωνίας εξυγίανσης 9/ΕΠ/2022 η οποία επικυρώθηκε από το Πρωτοδικείο της Βέροιας, την τροποποίηση της επωνυμίας της εταιρίας "Ι. Μπουτάρης & Υιός Ανώνυμη Εταρία Συμμετοχών & Επενδύσεων" σε "Παλαιοί Οίνοι Ναούσης Ανώνυμη Εταιρία Συμμετοχών και Επενδύσεων" και του διακριτικού τίτλου "Ι. Μπουτάρης & Υιός Holding Α.Ε." σε "Παλαιοί Οίνοι Ναούσης Holding Α.Ε.".

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία