BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Τον Όμιλο Υφαντής επαναπιστοποίησε η TÜV HELLAS

Το σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων του Ομίλου Υφαντή επαναπιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD) σύμφωνα με τα διεθνή τεχνικά πρωτόκολλα IFS Food V7 (International Featured Standard) και BRCGS Global Standard for Food V8 που αφορούν την παραγωγή και την ασφάλεια των τροφίμων.

954y8tugf

243
0

Τα εν λόγω τεχνικά πρωτόκολλα έχουν ιδιαίτερη σημασία για τον Όμιλο Υφαντής, καθώς αποτελούν προϋπόθεση για τη διάθεση των προϊόντων του σε εξαιρετικά απαιτητικές αγορές του εξωτερικού. Ο Όμιλος Υφαντής δραστηριοποιείται όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε 27 χώρες σε όλο τον κόσμο και οι επαναπιστοποιήσεις επιβεβαιώνουν την ποιότητα των προϊόντων αλλά και των παραγωγικών διαδικασιών, σύμφωνα με τα πιο απαιτητικά πρότυπα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ταυτόχρονα, η σταθερή επαναπιστοποίηση του Ομίλου Υφαντής από την TÜV HELLAS (TÜV NORD), με τη συνεργασία των δύο εταιρειών να έχει ξεκινήσει από το 2015, επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για την ποιότητα αλλά και την απαρέγκλιτη τήρηση των σχετικών διαδικασιών.

Σημειώνεται πως ο Όμιλος Υφαντής κατέχει ηγετική θέση στην αγορά αλλαντικού, με ολοένα αυξανόμενη παρουσία που επεκτείνεται διαρκώς στην αγορά πίτσας, έτοιμου φαγητού, σκευασμάτων (κοτόπουλου, μπιφτεκιού), σαλάτας, λαχανικών και φέτας.

Ταυτόχρονα, η εξαγωγική δραστηριότητα και οι διεθνείς πωλήσεις του Ομίλου Υφαντής σημειώνουν σημαντική αύξηση, ισχυροποιώντας καθημερινά τη θέση του στην αγορά πολλών χωρών, με στρατηγικές επενδύσεις σε ιδιόκτητα εργοστάσια στις ΗΠΑ, καθώς και σε Κέντρα Διανομής σε Αγγλία, Γαλλία, Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία.

Τα θεμέλια για την εδραίωση του Ομίλου Υφαντής, αλλά και για τη συνεχή και συνεπή επέκταση των δραστηριοτήτων του στην απαιτητική αγορά των τροφίμων στην Ελλάδα και στον κόσμο, έβαλαν τα αδέλφια Υφαντή το 1979, όταν άνοιξαν το πρώτο εργοστάσιο στο Μοσχάτο, το οποίο παρασκεύαζε και πουλούσε αλλαντικά. Σήμερα, ο Όμιλος Υφαντής παράγει περισσότερα από 500 προϊόντα υψηλής ποιότητας, τα οποία και έχουν κατακτήσει την ελληνική αγορά, ενώ διατίθενται σε 27 χώρες παγκοσμίως.

Ο κ. Γιάννης Τσιριγωτάκης, Επικεφαλής Επιθεωρητής της TÜV HELLAS (TÜV NORD) δήλωσε: «Η επαναπιστοποίηση του Ομίλου Υφαντής σύμφωνα με δύο εξαιρετικά απαιτητικά διεθνή τεχνικά πρωτόκολλα, και μάλιστα με υψηλότατη βαθμολογία, επιβεβαιώνει τη διαχρονική έμφαση στην ποιότητα που δίνει η εταιρεία. Ταυτόχρονα, ενισχύει την εξαγωγική της δραστηριότητα, καθώς αποτελούν προϋπόθεση για τη διάθεση των προϊόντων στις ευρωπαϊκές αγορές. Ως TÜV HELLAS (TÜV NORD) είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία, αλλά και της επιτυχίες της ελληνικής εταιρείας, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.»

Εκπρόσωπος του Ομίλου Υφαντής, τόνισε ότι: «Από την ημέρα που ιδρύθηκε η εταιρεία μας έως σήμερα, έχουμε δεσμευτεί να παράγουμε και να προσφέρουμε αποκλειστικά και μόνο απολύτως ασφαλή, υψηλής ποιότητας τρόφιμα. Γι’ αυτόν το λόγο εφαρμόζουμε με συνέπεια την πολιτική ποιότητας και ασφάλειας των τροφίμων που βασίζεται σε διεθνή πρότυπα.

Η διασφάλιση της ακεραιότητας των τροφίμων που παράγουμε και διακινούμε αποτελεί για όλους εμάς στον Όμιλο ΥΦΑΝΤΗΣ αναπόσπαστο μέρος του καθημερινού μας αγώνα και διαρκή δέσμευση απέναντι στους ανθρώπους μας, τους συνεργάτες μας, τους πελάτες μας και το κοινωνικό σύνολο, που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους.»

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία