
Επίσης, τα δύο ιδρύματα συνδιοργανώνουν με την εταιρία Μέλισσα-Κίκιζας ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Η επίδραση της κλιματικής αλλαγής στην ασφάλεια παραγωγής τροφίμων», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Μαρτίου (15:00) στην αίθουσα παράλληλων εκδηλώσεων του εκθεσιακού χώρου (Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης Λάρισας).
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
- «Κλιματική αλλαγή και γεωργική παραγωγή: το παράδειγμα της αγροκομικής αξιολόγησης των εμπορικών ποικιλιών σκληρού σίτου στη Κεντρική Μακεδονία». Γεωπόνος, εντεταλμένος ερευνητής του Ινστιτούτου Γενετικής Βελτίωσης και Φυτογενετικών Πόρων, Δρ.Ιωάννης Μυλωνάς.
- «Προκλήσεις στην ασφάλεια τροφίμων σε μια εποχή που το κλίμα αλλάζει». Κτηνίατρος, διευθυντής εκπαιδευτικού αγροκτήματος Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, Δρ.Θεόδωρος Καλλίτσης.
- «Ασφάλεια Τροφίμων: Από το χωράφι, στο πιάτο του καταναλωτή». Διευθυντής διασφάλισης ποιότητας και ανάπτυξης νέων προϊόντων εταιρείας Μέλισσα-Κίκιζας, κ.Μανώλης Ρεπάνης.