BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Ολοκληρωμένες λύσεις στην Agrothessaly από την TractorGPS

Το ραντεβού της με τον αγροτικό κόσμο της Θεσσαλίας και των όμορων περιοχών ανανέωσε η TractorGPS στις 09-12 Μαρτίου στο πλαίσιο της 13ης Agrothessaly, παρουσιάζοντας στο περίπτερό της ολοκληρωμένες λύσεις γεωργίας ακριβείας, καινοτόμα γεωργικά προϊόντα και τεχνολογίες ψηφιακής γεωργίας, που ενισχύουν την αποτελεσματικότητα και την ανταγωνιστικότητα των αγροτικών επιχειρήσεων.

1_219

157
0

Πάντα δίπλα στον Έλληνα παραγωγό και έχοντας ηγετικό ρόλο στον κλάδο της Γεωργίας Ακριβείας, η TractorGPS έδωσε δυναμικά τον παλμό της, προσελκύοντας πλήθος ενδιαφερομένων στο περίπτερο της, Υπόστεγο Α / Stand Α27, έχοντας την ευκαιρία να δει από κοντά πιστούς συνεργάτες που την στηρίζουν τόσα χρόνια και βάζοντας τα θεμέλια για την ανάπτυξη νέων αμοιβαία εποικοδομητικών σχέσεων συνεργασίας.

Σε ένα εντυπωσιακό, προσεκτικά επιμελημένο μέχρι και την τελευταία πιθαμή, περίπτερο, η ομάδα της TractorGPS παρουσίασε μια πλειάδα σύγχρονων καινοτόμων λύσεων Ευφυούς Γεωργίας για κάθε στάδιο της αγροτικής παραγωγής, δημιουργώντας ένα ευχάριστο συναίσθημα φιλοξενίας στους πολυάριθμους επισκέπτες της.

Μεταξύ άλλων, στο περίπτερο της TractorGPS παρουσιάστηκαν:

Και όλες οι σύγχρονες καινοτόμες λύσεις Ευφυούς Γεωργίας για κάθε στάδιο της αγροτικής επιχείρησης που μειώνουν το κόστος παραγωγής και αυξάνουν την απόδοση των καλλιεργειών.

Την προσοχή των επισκεπτών στο περίπτερο της TractorGPS προσέλκυσαν σταθερά οι νέες τεχνολογίες γεωργίας ακριβείας και οι λύσεις αυτοματοποίησης των γεωργικών εφαρμογών, κάνοντας πιο έκδηλη από ποτέ την ανάγκη αυτοματοποίησης στο χωράφι του Έλληνα αγρότη, κάτι που η εταιρία στηρίζει αμείωτα τα 10 και πλέον χρόνια ηγετικής παρουσίας της στο χώρο, προτείνοντας στο κοινό της ευέλικτους και αποτελεσματικούς συνδυασμούς τεχνολογιών απεικόνισης, ρομποτικής και αυτόνομων οχημάτων.

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκέντρωσαν καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης, τα gps και τα συστήματα αυτόματης πλοήγησης του κορυφαίου οίκου τεχνολογίας Trimble Ιnc, επίσημος αντιπρόσωπος του οποίου είναι η TractorGPS, ενώ οριστικοποιήθηκαν σχετικές εμπορικές συμφωνίες. 

Αμείωτο ήταν το ενδιαφέρον των επισκεπτών για τα επαναστατικά αγροτικά Drone της XAG, παγκόσμιου ηγέτη στην κατασκευή ψεκαστικών drone, της οποίας επίσημος αντιπρόσωπος είναι η TractorGPS, συγκεντρώνοντας πλήθος ερωτήσεων τόσο για την χρήση και τις εφαρμογές ψεκασμού, λίπανσης και σποράς, όσο και για τα τεράστια οφέλη τους, μειώνοντας το κόστος παραγωγής και μεγιστοποιώντας την απόδοση κάθε καλλιέργειας.

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα ολοκληρώθηκε και η εκδήλωση Cotton Trails με θέμα τις εξελίξεις και το μέλλον στο βαμβάκι, που διοργάνωσε η εφημερίδα Agrenda του Agronews, το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023, στα πλαίσια πάντα της Agrothessaly 2023 και στην οποία ήταν Χορηγός η TractorGPS.

Ο CEO της TractorGPS, κ. Αριστόδημος Ζαμίδης, συμμετείχε καλεσμένος στο πάνελ εκλεκτών καλεσμένων στην εκδήλωση Cotton Trails, μεταφέροντας τις δυσκολίες που συναντούν οι βαμβακοκαλλιεργητές αλλά και τις λύσεις αγροτεχνολογίας που μπορούν να αξιοποιήσουν.

Η φετινή συμμετοχή της TractorGPS χαρακτηρίζεται ως μια άρτια εκθεσιακή συμμετοχή και ολοκληρωμένη εταιρική παρουσία, με κεντρικούς άξονες επιτυχίας, όχι μόνο το αμείωτο ενδιαφέρον των επισκεπτών στις νέες τεχνολογίες και τις λύσεις αυτοματοποίησης της γεωργίας και την ρομποτική, αλλά και την πραγματοποίηση σημαντικών συνεργασιών και νέων εμπορικών συμφωνιών που ενισχύουν την εμπιστοσύνη του αγροτικού κόσμου στο brand της εταιρίας και την καθιστούν για άλλη μια φορά ηγέτιδα δύναμη στο χώρο της Ευφυούς Γεωργίας.

Η Tractor GPS δεσμεύεται και παραμένει πιστή στους στόχους της, συνεχίζοντας να εστιάζει σταθερά στις νέες τεχνολογίες γεωργίας ακριβείας και στην ανάπτυξη σύγχρονων και καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών ψηφιακής γεωργίας και αγροτεχνολογίας που εκσυγχρονίζουν τη γεωργία.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία