BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Τα TÜV AUSTRIA Food Allergens Labs στην Food Expo

Τα TÜV AUSTRIA Food Allergens Labs, τα διαπιστευμένα εργαστήρια του κορυφαίου Οργανισμού Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων TÜV AUSTRIA Hellas, συμμετέχουν δυναμικά στη FOOD EXPO Greece 2023, τη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη, που θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα μεταξύ 18 με 20 Μαρτίου 2023 στο Metropolitan Expo.

FAL_LOGO_2

156
0

Η ομάδα των TÜV AUSTRIA Food Allergens Labs θα βρίσκεται στο περίπτερό της Hall 1, Stand F45, με στόχο να ενημερώσει παραγωγούς, παρασκευαστές, αλλά και όλους τους εκπροσώπους της αλυσίδας των τροφίμων, σχετικά με τις εργαστηριακές αναλύσεις που παρέχει στους κλάδους των τροφίμων και των ποτών. Ειδικότερα, θα παρουσιάσει το καινοτόμο σύστημα ελέγχου ποιότητας του ελαιολάδου NMR, το οποίο περιλαμβάνει αναλύσεις ποιότητας, γνησιότητας, προέλευσης και οργανοληπτικής εκτίμησης, σε λιγότερο από 15 λεπτά, αλλά και τη μέθοδο ανίχνευσης των χημικών ουσιών PFAS (υπερφθοριωμένες αλκυλιωμένες ουσίες) που πραγματοποιείται στα εργαστήρια της σύμφωνα με τα νέα όρια που έχουν τεθεί με τον ΕΚ 2022/2038 και είναι σε ισχύ από 01/01/2023.

Επιπρόσθετα, θα ενημερώσει όλους τους ενδιαφερόμενους σχετικά με το νέο κανονισμό της Ε.Ε. 2117/2021, ο οποίος αφορά τη διατροφική δήλωση και την υποχρεωτική αναγραφή των αλλεργιογόνων στα αμπελοοινικά προϊόντα. Τέλος, θα πραγματοποιήσει ενημέρωση σχετικά με τις πιστοποιήσεις που αφορούν τον κλάδο των τροφίμων και ποτών αλλά και την παρεχόμενη εκπαίδευση για τους επαγγελματίες του κλάδου.

Τα TÜV AUSTRIA Food Allergens Labs αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας στον κλάδο των τροφίμων και ποτών, διευρύνουν με όχημα την καινοτομία το πεδίο των παρεχόμενων αναλύσεών τους με σκοπό να διαθέτουν ολοκληρωμένα σχήματα ελέγχου. Γνωρίστε από κοντά την εξειδικευμένη ομάδα TÜV AUSTRIA Food Allergens Labs στη FOOD EXPO Greece 2023.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία