BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Ο Jan Derck van Karnebeek νέος Διευθύνων Σύμβουλος στην FrieslandCampina

Ο Ολλανδικός γαλακτοκομικός συνεταιρισμός Royal FrieslandCampina N.V. ανακοίνωσε τον διορισμό του Jan Derck van Karnebeek ως νέου διευθύνοντος συμβούλου του, με ισχύ από την 1η Ιουνίου 2023.

1662407691823

125
0

Θα διαδεχθεί τον Hein Schumacher, ο οποίος διορίστηκε νέος διευθύνων σύμβουλος της Unilever, και θα αποχωρήσει από τη FrieslandCampina την 1η Μαΐου 2023.

Ο Sybren Attema, πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου της Royal FrieslandCampina N.V. δήλωσε: «Ο Jan Derck είναι ένας επιχειρηματικός ηγέτης με εξαιρετικό ιστορικό ανάπτυξης σε πολλές επιχειρήσεις, στην Ολλανδία και διεθνώς. Είναι ένα έμπειρο στέλεχος καταναλωτικών αγαθών με έντονη εστίαση στη δημιουργία αξίας για την εταιρεία και τους ιδιοκτήτες της, πάντα με έντονο μάτι για τα συμφέροντα όλων των ενδιαφερομένων».

Επί του παρόντος, ο van Karnebeek υπηρετεί ως διευθύνων σύμβουλος της GreenV, του διεθνούς λειτουργικού ομίλου εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα των κηπευτικών, η οποία ανήκει στο χαρτοφυλάκιο της HAL Investments.

Είναι βετεράνος της Heineken και έχει περάσει μεγάλο μέρος της καριέρας του στη ζυθοποιία σε εμπορικές θέσεις, μάρκετινγκ και γενικές διευθυντικές θέσεις στην Ολλανδία, το Χονγκ Κονγκ, τη Σλοβακία, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και την Αυστρία. Από το 2015 έως το 2021, ήταν ο επικεφαλής εμπορικός διευθυντής και μέλος της εκτελεστικής ομάδας στα διεθνή κεντρικά γραφεία της ζυθοποιίας στο Άμστερνταμ.

Ο Attema πρόσθεσε, «Ο Jan Derck πιστεύει στην επιχειρηματική δραστηριότητα με έναν σκοπό στον οποίο οι άνθρωποι, ο πλανήτης και το κέρδος είναι βασικά στοιχεία. Είναι γνωστός ως παίκτης της ομάδας που θέτει τον πήχη ψηλά για τον εαυτό του και τους άλλους, ενώ δημιουργεί ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης, εμπιστοσύνης και υπευθυνότητας .».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία