BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Επιχειρηματική αποστολή στην Ινδία διοργανώνει η ΓΔ Γεωργίας της ΕΕ

Η Γενική Διεύθυνση Γεωργίας της ΕΕ έχει θέσει την Ινδία ως χώρα προτεραιότητας όσον αφορά στις εξαγωγές τροφίμων και ποτών από την ΕΕ.

india_3

135
0

Ως εκ τούτου προγραμματίζει επιχειρηματική αποστολή, από τις 7 έως τις 12 Δεκεμβρίου 2023, επί τη ευκαιρία της διεθνούς έκθεσης τροφίμων και ποτών SIAL η οποία θα λάβει χώρα στο εκθεσιακό  κέντρο του Pragati Maidan, στο Νέο Δελχί (7-9 Δεκεμβρίου 2023).

Η Επιτροπή καλεί ιδίως εκπροσώπους επιχειρήσεων από τους ακόλουθους τομείς να υποβάλουν αίτηση: χοιρινό και πουλερικά, σοκολάτα, είδη ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας, γαλακτοκομικά, κρασιά, μπύρα και οινοπνευματώδη, ελαιόλαδο και φυτικά έλαια, φρούτα και λαχανικά, προϊόντα γεωγραφικής ένδειξης, προϊόντα όπως σιτηρά, ελαιούχοι σπόροι και ζωοτροφές.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην Επιχειρηματική Αποστολή μέχρι τις 15 Ιουνίου 2023, επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα της Γενικής Διεύθυνσης Γεωργίας της ΕΕ στην οποία δημοσιεύεται η σχετική ανακοίνωση. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Επιχειρηματική Αποστολή θα επισκεφθεί εκτός από το Νέο Δελχί και τη Βομβάη για συναντήσεις B2B. Οι συμμετέχοντες καλούνται να καλύψουν οι ίδιοι το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων τους και της διαμονής τους. Όλες οι επιχειρηματικές εκδηλώσεις στο επίσημο πρόγραμμα, συμπεριλαμβανομένων των τοπικών μεταφορών και της μεταφοράς από το Νέο Δελχί στη Βομβάη, θα καλυφθούν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία