BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Το οινοποιείο Κτήμα ΑΛΦΑ πρόσθεσε στον στόλο του γεωργικούς ελκυστήρες Antonio Carraro

Το καινοτόμο και πολυβραβευμένο οινοποιείο κτήμα ΑΛΦΑ στο Αμύνταιο της Φλώρινας, πρόσθεσε στον στόλο του τρεις γεωργικούς ελκυστήρες Antonio Carraro.

321321_5

5599
3

Στον εμβληματικό αμπελώνα της Δυτικής Μακεδονίας, στη θέση «Αμπέλια» της Βεγόρας, έκτασης 2.200 στρεμμάτων σε υψόμετρο 620-710 μέτρα, εκεί που ο ραγδαία αναπτυσσόμενος Ελληνικός αμπελώνας μας δείχνει το καλύτερο του πρόσωπο και η λεπτομέρεια της παραγωγικής διαδικασίας έχει πρωτεύοντα ρόλο, οι υπεύθυνοι του οινοποιείου και του αμπελώνα επέλεξαν το εξειδικευμένο μοντέλο της ΑΝΤΟΝΙΟ CARRARO TRX 8900R. Το τρακτέρ διπλής κατεύθυνσης, με το περιστρεφόμενο τιμόνι και κάθισμα, που αναστρέφει την κατεύθυνση οδήγησης μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα προκειμένου να λειτουργεί αποτελεσματικά με κάθε παρελκόμενο. Εξοπλισμένα με καμπίνα Κατηγορίας 4, η οποία προσφέρει στο χειριστή τη μέγιστη άνεση και προστασία, σε κάθε εργασία και σε όλες τις καιρικές συνθήκες.


Ο Ιταλικός οίκος ANTONIO CARRARO, με παράδοση ενός αιώνα στην κατασκευή εξειδικευμένων, συμπαγών γεωργικών ελκυστήρων που απευθύνονται σε καλλιέργειες αμπελιών και δέντρων, έχει βάλει το λιθαράκι του μέσω της γεωργικής εκμηχάνισης στην αύξηση της παγκόσμιας παραγωγής κρασιού. Η εταιρεία έχει παρουσία σε πάνω από 50 χώρες, εκ των οποίων και περιοχές που παράγονται τα πιο ποιοτικά κρασιά του κόσμου.

Σε κάθε σημείο του κόσμου όπου παράγεται κρασί  η εταιρία ANTONIO CARRARO συμμετέχει στην παραγωγική διαδικασία προσφέροντας τα πλέον χρήσιμα, εξειδικευμένα, καινοτόμα και αξιόπιστα εργαλεία.

Η εταιρεία  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΑΕΤΒΕ, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ANTONIO CARRARO Spa στην Ελλάδα, προχώρησε στη σημαντική συνεργασία με το ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ, προσφέροντας την υποστήριξη και την εμπειρία της στο τομέα των γεωργικών μηχανημάτων μέσα από τα 50 χρόνια λειτουργίας της.

Σχόλια (3)
Προσθήκη σχολίου

09-12-2023 22:16Ιορδανης

Ναι σε καταπατημενα οικόπεδα;;;

Απάντηση

08-12-2023 10:10Νικόλαος

Πάντα πρώτη με διαφορά ,καλοδουλευτα

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία