Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Πιστοποίηση

Με πιστοποίηση της TÜV HELLAS η σειρά βιολογικών προϊόντων γάλακτος NOYNOY Family Bio

Τα νέα, καινοτόμα βιολογικά γάλατα NOYNOY Family Bio της FrieslandCampina Hellas-NOYNOY πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD).

photo-ΑΠΟΝΟΜΗ-111

91
0

H εν λόγω πιστοποίηση από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)  των βιολογικών προϊόντων γάλακτος NOYNOY Family Bio, που είναι μέλος της Royal FrieslandCampina,  μίας από κορυφαίες γαλακτοβιομηχανίες παγκοσμίως αποτελεί απτή απόδειξη της αξιοπιστίας του μεγαλύτερου φορέα πιστοποίησης.

Με δεδομένη τη σημασία της πιστοποίησης των βιολογικών προϊόντων και των ενδελεχών ελέγχων που απαιτούνται προκειμένου να χορηγηθούν τα σχετικά πιστοποιητικά η συνεργασία ανάμεσα στην  TÜV HELLAS (TÜV NORD) και τη FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ, αποτελεί ακόμη μια απόδειξη της σημασίας στη λεπτομέρεια και της τήρησης των πρωτοκόλλων που παρέχει ο φορέας πιστοποίησης.
Το νέο γάλα ψυγείου ΝΟΥΝΟΥ Family Bio,πρόκειται για το πρώτο βιολογικό αγελαδινό γάλα υψηλής παστερίωσης της εταιρείας, πλήρες (3,6% λιπαρά) και ελαφρύ (1,5% λιπαρά) που παράγεται σε νέα οικολογική συσκευασία από 86% ανανεώσιμες φυτικές πηγές όπως χαρτί και ζαχαροκάλαμο, αποδεικνύοντας έμπρακτα τον σεβασμό της εταιρείας στο περιβάλλον και εξυπηρετώντας τον στρατηγικό της στόχο Βιωσιμότητας παγκοσμίως “Nourishing a Better Planet, Θρέφοντας έναν Καλύτερο Πλανήτη”.

Το νέο αγνό βιολογικό γάλα είναι πλούσιo σε γεύση και θρεπτικά συστατικά όπως πρωτεΐνες, ασβέστιο και βιταμίνες (Β2 & Β12), που φορτίζουν την κάθε ημέρα φυσικά. Προέρχεται από καλοζωισμένες αγελάδες που ζουν και μεγαλώνουν στην ύπαιθρο, σε πιστοποιημένες βιολογικές φάρμες σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς κανόνες βιολογικής παραγωγής, ενώ παράγεται και συσκευάζεται στο Πρότυπο Eργοστάσιο ΝΟΥΝΟΥ της FrieslandCampina Hellas στην Πάτρα. Όλα τα στάδια της αλυσίδας παραγωγής του ΝΟΥΝΟΥ Family Bio, από τις φάρμες μέχρι και την τελική παράδοση του προϊόντος στους πελάτες, είναι πιστοποιημένα από τον Οργανισμό TUV HELLAS. Διατίθεται σε οικολογική συσκευασία, της οποίας το 60% του πλαστικού είναι από ζαχαροκάλαμο, ενώ το 100% του χαρτιού προέρχεται από πιστοποιημένα δάση FSC® και από άλλες ελεγχόμενες πηγές, συμβάλλοντας στη μείωση εκπομπών CO2 κατά 19%*. Η FrieslandCampina Hellas-NOYNOY πρωτοπορεί για άλλη μια φορά, καθώς η νέα συσκευασία είναι η πρώτη και μοναδική που παράγεται στην ελληνική αγορά σε συνεργασία με την Tetra Pak.

Η FrieslandCampina συνεπής στη στρατηγική της “Νourishing a Βetter Planet” και τα προγράμματα βιωσιμότητας, επιδιώκει για την επόμενη δεκαετία και μέχρι το 2050 μια θρεπτικότερη και πιο προσιτή διατροφή για όλους, με προϊόντα, συσκευασίες και πρακτικές που βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία με τη φύση, ελέγχοντας με βιώσιμο τρόπο όλη την αλυσίδα γάλακτος, «από τη φύση στο ποτήρι». Έτσι, η εταιρεία με το πρώτο της βιολογικό γάλα NOYNOY Family Bio μπαίνει δυναμικά στη νέα χρονιά, υιοθετώντας πλήρως και υπεύθυνα τον στρατηγικό της στόχο με περιβαλλοντικό και κοινωνικό πρόσημο.


Σημειώνεται ότι η παράδοση των πιστοποιητικών της FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση, που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Φορέα, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Ο κ. Θωμάς Αραπογιάννης, Vice President Agriculture της TÜV HELLAS (TÜV NORD), δήλωσε: «Η επιθεώρηση των Συστημάτων Ασφάλειας Τροφίμων και των Βιολογικών Προϊόντων ήταν ανέκαθεν στην κορυφή των προτεραιοτήτων του Φορέα μας και αποκτά ακόμα πιο βαρύνουσα σημασία στην εποχή της πανδημίας. Η αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων, οι συνεχείς έλεγχοι και η σημασία στη λεπτομέρεια θεωρούνται για εμάς δεδομένα. Η εμπιστοσύνη που μας δείχνει η FrieslandCampina, αναθέτοντάς μας την πιστοποίηση των βιολογικών προϊόντων γάλακτος NOYNOY Family Bio, είναι ψήφος εμπιστοσύνης από έναν από τους μεγαλύτερους γαλακτοπαραγωγούς παγκοσμίως. Από την πλευρά μας, εγγυόμαστε τον απόλυτο έλεγχο των απαιτήσεων της σχετικής Νομοθεσίας απέναντι στους καταναλωτές». 

Ο Δρ. Χρήστος Αποστολόπουλος, Διευθυντής Ποιότητας και Ασφάλειας της FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ, τόνισε πως «Η FrieslandCampina συνεχίζει με συνέπεια τη στρατηγική “Νourishing a Βetter Planet” και την υλοποίηση των προγραμμάτων βιωσιμότητας, υποσχόμενη μια θρεπτικότερη και πιο προσιτή διατροφή για όλους, με προϊόντα, συσκευασίες και πρακτικές που βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία με τη φύση. Επειδή τέτοιες υπεύθυνες και σημαντικές δράσεις απαιτούν την πιστοποίηση από ένα ανεξάρτητο αλλά και αξιόπιστο φορέα, επιλέξαμε να συνεργαστούμε με έναν από τους πλέον αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης, όχι μόνο σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο, την TUV (Nord) Hellas. Το λανσάρισμα του νέου βιολογικού μας γάλακτος NOYNOY Family Bio είναι μόνο η αρχή στην υλοποίηση αυτής της στρατηγικής αλλά και της συνεργασίας μας με την TUV (Nord) Hellas. Είναι μια δυναμική και, παράλληλα, σταθερή πορεία, που επιλέξαμε για ένα καλύτερο και πιο βιώσιμο μέλλον για όλους».

* συγκριτικά με τη βασική συσκευασία Tetra Brik® Aseptic Edge 1L. 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία