BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Για 20η συνεχή χρονιά «ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ»

Πανηγυρική και πιο πλούσια από κάθε άλλη φορά  προετοιμάζεται η φημισμένη εκδήλωση ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ της εταιρίας Γ.ΧΙΓΚΑΣ ΑΒΕΕ η οποία συμπληρώνει 20 χρόνια αδιάλειπτης διοργάνωσης. Οι ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ θα ανοίξουν την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου και θα κλείσουν την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019, με πλούσιο πρόγραμμα από τις 9 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα.

xigas_3

15
0

Η φετινή τριήμερη εκδήλωση θα είναι επετειακή και εορταστική για τα 20 χρόνια της και όπως κάθε χρόνο, οι Έλληνες αγρότες και κτηνοτρόφοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις στον γεωργικό και κτηνοτροφικό τομέα, να παρακολουθήσουν σεμινάρια, να οδηγήσουν τα νέα μοντέλα των μηχανημάτων και φυσικά να επωφεληθούν από τις πολύ ειδικές προσφορές στα προϊόντα της εταιρίας καθόλη την διάρκεια του event.

Στο επικέντρο της φετινής εκδήλωσης θα βρεθούν με ειδική παρουσίαση τα ηλεκτροστατικά ψεκαστικά της MARTIGNANI και GASPARDO την Παρασκευη 13/9, τα τηλεσκοπικά πολυμηχανήματα της FARESIN το Σάββατο 14/9 και η ολοκαίνουργια σπαρτική GASPARDO MTR 4R EASYSET την Κυριακή 15/9. Επιπλέον, η εντυπωσιακή θεριζοαλωνιστική CLAAS LEXION 660 θα παρουσιάζεται καθημερινά με μία προσφορά…έκπληξη.

Παράλληλα και κάθολη την διάρκεια του τριημέρου θα «τρέχουν» ειδικές προσφορές σε μηχανήματα, γνήσια ανταλλακτικά και γεωργικά εφόδια τις οποίες μπορούν να επωφεληθούν οι επισκέπτες σε συνδυασμό με τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα της εταιρίας. Και όλα αυτά, με άφθονο κρασί και εκλεκτούς μεζέδες!

Τέλος, με αφορμή τα 20 χρόνια της διοργάνωσης οι φετινές ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ θα δώσουν την ευκαιρία σε όλους τους επισκέπτες να συμμετέχουν σε καθημερινές κληρώσεις από τις οποίες θα προκύψουν  6 υπερτυχεροί που θα κερδίσουν ένα ταξίδι στα εργοστάσια που εκπροσωπεί η εταιρία στην Ευρώπη.


Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://higas.gr/ανοιχτεσ-πορτεσ-2019/  για περισσότερες πληροφορίες.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία