Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Στην Αμοργό για την εβδομάδα γαστρονομίας ταξίδεψε το ούζο Βαρβαγιάννη

Η γνώριμη γεύση του Oύζου Βαρβαγιάννη συνόδευσε την «Εβδομάδα Γαστρονομίας Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων» που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του διεθνούς τουρνουά κατάδυσης, Authentic Big Blue στην Αμοργό με φόντο το απέραντο γαλάζιο.

abb4

Agronews

40
0

Στις εκδηλώσεις που πλαισίωσαν την «Εβδομάδα Γαστρονομίας Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων» το ούζο Βαρβαγιάννη, ως χορηγός, αποτέλεσε το ιδανικότερο ποτό που συνόδευσε όλες τις παραδοσιακές κυκλαδίτικες γεύσεις, που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι επισκέπτες του νησιού.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η εταιρεία Βαρβαγιάννης έδωσε στο διεθνές γεγονός, που αναδεικνύει την Αμοργό ως αθλητικό και γαστρονομικό προορισμό, αυθεντικά ελληνική γεύση εντυπωσιάζοντας όσους γνώρισαν από κοντά τη διοργάνωση του Authentic Big Blue. Παράλληλα με τις γαστρονομικές εκδηλώσεις, η διεξαγωγή του διεθνούς τουρνουά κατάδυσης, ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή αθλητών από όλο τον κόσμο, που ήρθαν σε επαφή με την ομορφιά και την αυθεντικότητα του νησιού.

Η εταιρεία Βαρβαγιάννης, που από το 1860 προσφέρει άρωμα Ελλάδας μέσα από τα προϊόντα της, δε θα μπορούσε να απέχει από μία διοργάνωση που, μεταξύ άλλων, προωθεί την ελληνική κουλτούρα και την αυθεντική γαστρονομία.

 Λίγα λόγια για την εταιρεία:

 Πιστοί φύλακες της παράδοσης των 160 χρόνων, η οικογένεια Βαρβαγιάννη βαδίζει στα βήματα που χάραξε ο Ευστάθιος Βαρβαγιάννης από το 1860 όταν έφτασε στο γραφικό Πλωμάρι της Λέσβου. Με πολλή αγάπη και μεράκι, η εταιρεία Βαρβαγιάννης επιλέγει προσεκτικά αγνά, φυσικά υλικά, τα οποία σε απόλυτη αρμονία με την ιστορία και την παράδοση αλλά και με την χρήσιμη συμβολή της τεχνολογίας οδηγούν στη δημιουργία ενός εκλεκτού ελληνικού ποτού, του ούζου, με το οποίο το όνομα του οίκου Βαρβαγιάννη έχει καταφέρει να ταυτιστεί παγκοσμίως.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία