Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Γουνοποιητικές επιχειρήσεις στο 4th Fur Shopping Festival

Με τη συμμετοχή περισσότερων από 70 γουνοποιητικών επιχειρήσεων, από τις σημαντικότερες του κλάδου, θα πραγματοποιηθεί από τις 12 έως τις 14 Νοεμβρίου 2019 το 4rd Fur Shopping Festival στο Εκθεσιακό Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας, στην Καστοριά.

1920_x_1080_Event

Agronews

44
0

Το Fur Shopping Festival ξεκίνησε τη λειτουργία του ως νέος θεσμός στα εκθεσιακά πράγματα του κλάδου της γούνας το 2016, με σκοπό την ενίσχυση των πωλήσεων των γουνοποιητικών επιχειρήσεων λίγο πριν την έναρξη της χειμερινής σεζόν και από την πρώτη χρονιά έθεσε τις βάσεις της επιτυχίας, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον εκθετών και εμπορικών επισκεπτών.

Οι προετοιμασίες για τη φετινή διοργάνωση έχουν πλέον μπει στην τελική ευθεία, με την καινοτομία φέτος να αποτελούν οι τέσσερις συνολικά επιδείξεις μόδας που θα πραγματοποιηθούν τις δύο πρώτες ημέρες του Festival, εντός του εκθεσιακού χώρου στις οποίες οι συμμετέχουσες γουνοποιητικές επιχειρήσεις θα αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο τα προϊόντα τους.

Μεγάλη αναμένεται να είναι και η προσέλευση εμπορικών επισκεπτών, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τη διοργάνωση μέσω των προωθητικών ενεργειών του Συνδέσμου (καμπάνια στα social media, προβολή στον κλαδικό Τύπο, newsletters). Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι τις πύλες του Εκθεσιακού Κέντρου πέρασαν εμπορικοί επισκέπτες από 40 χώρες, καθώς το Fur Shopping Festival έχει μπει πλέον στο καλεντάρι των μεγάλων εμπορικών εκθεσιακών γεγονότων παγκοσμίως, αποτελώντας ένα σημαντικό πεδίο εμπορικών συναλλαγών.

Το 4th Fur Shopping Festival διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς, η ΔΕΘ – HELEXPO και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας - Π.Ε. Καστοριάς, ενώ υποστηρίζεται από τους Δήμους Καστοριάς και Άργους Ορεστικού.

Μεγάλος Χορηγός του 4th FSF είναι το Διεθνές Δημοπρατήριο Γουνοδερμάτων SAGA FURS.

Υπενθυμίζεται ότι για τους μη εμπορικούς επισκέπτες θα υπάρχει αντίτιμο εισόδου (20 ευρώ για τη μία ημέρα και 50 ευρώ για το τριήμερο).

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία