BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Το κτήμα Χατζημιχάλη ανοίγει τις πόρτες στο κοινό την Κυριακή

Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ημέρας Οινοτουρισμού οργανώνεται στις 10 Νοεμβρίου στην Κοιλάδα Αταλάντης μια ολόκληρη μέρα αφιερωμένη στο κρασί.

xa

Agronews

36
0

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου το κτήμα Χατζημιχάλη προσκαλέι το κοινό να το επισκεφτεί, για ξεναγήσεις, γευσιγνωσίες και σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν, με αφορμή την Ευρωπαϊκής Ημέρας Οινοτουρισμού.

Ακολουθεί  το πρόγραμμα της ημέρας από το οινοποιείο:

11:00

Υποδοχή στην Κοιλάδα Αταλάντης, μόλις 1.30 ώρα από την Αθήνα, για μια υπέροχη Κυριακή γεμάτη φθινοπωρινά χρώματα, αρώματα, φύση, αμπέλια, και φυσικά μοναδικά κρασιά. Προτού ξεκινήσει το πρόγραμμα της ημέρας θα προηγηθεί μια μυρωδάτη κούπα καφέ ή χυμό στην είσοδο του FORUM.

12:00-12:45

Ξενάγηση στους χώρους παραγωγής και στις κάβες (έναρξη ξεναγήσεων απέναντι από τη γραμματεία εγγραφής)

13.00 - 14.00

‘Winemaker for a day’ – ‘Οινοποιός για μια μέρα’ (ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ) Μια άκρως δημιουργική και διασκεδαστική δραστηριότητα. Οι οινολόγοι του Κτήματος θα σας καθοδηγήσουν να φτιάξετε το δικό σας κρασί με τη δική σας χειροποίητη ετικέτα, ανάλογα με τις γευστικές και καλλιτεχνικές σας προτιμήσεις, το οποίο θα μπορείτε να πάρετε μαζί σας φεύγοντας.

15.00-15.45

Ξενάγηση στους χώρους παραγωγής και στις κάβες (έναρξη ξεναγήσεων απέναντι από τη γραμματεία εγγραφής)

16.00 - 17.00

Σεμινάριο στις βασικές αρχές γευσιγνωσίας (ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ)

Οι οινολόγοι του Κτήματος θα σας «μυήσουν» στα μυστικά της γευσιγνωσίας λευκών και ερυθρών οίνων.

Κλείστε έγκαιρα τις θέσεις σας για το “Winemaker for a day” ή/και το σεμινάριο, τηλεφωνώντας στο 2108075512 (κα. Οικονομοπούλου).

 

 Τα κρασιά του Κτήματος Χατζημιχάλη θα είναι διαθέσιμα προς γευσιγνωσία καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του FORUM (κεντρικό κτήριο).

  • Μπορείτε να ανακαλύψτε την ομορφιά της φθινοπωρινής φύσης με έναν περίπατο στους αμπελώνες που περιβάλλουν το οινοποιείο.
  • Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικές δραστηριότητες βασισμένες στην έκδοση του Κτήματος Χατζημιχάλη ‘Παιχνίδια του Κρασιού και της Αμπέλου’. Απευθύνεται σε παιδιά της Γ’-Δ’-Ε’-ΣΤ’ τάξης του δημοτικού.
  • Γευθείτε παραδοσιακά εδέσματα που θα προσφέρονται στο χώρο του BBQ, πάντα βέβαια με τη συνοδεία κρασιού.
  • Επισκεφθείτε το πανέμορφο εκκλησάκι του Αγ. Λεωνίδα δίπλα στο οινοποιείο.
  • Μόνο για την Κυριακή 10 Νοεμβρίου μπορείτε να προμηθευτείτε τα κρασιά του Κτήματος σε ειδικές τιμές.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία