Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Δωρεάν σεμινάρια των METRO Cash & Carry κατά της σπατάλης

Το πρόγραμμα δωρεάν σεμιναρίων και επαγγελματικής καθοδήγησης με τίτλο «Πετυχαίνουμε Μαζί» που διοργανώνουν τα METRO Cash & Carry για τους συνεργάτες τους και επαγγελματίες της HO.RE.CA έρχεται στις 5 Νοεμβρίου 2019 στο Optima Gastronomy Lab στην Αθήνα για δεύτερη χρονιά, έχοντας ως επίκεντρο το «zero waste management», κατά τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο.

ΜΕΤRO_CC_ΟΜΙΛΗΤΕΣ

102
0

Το πρόγραμμα απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες μαζικής εστίασης & HO.RE.CA. και κατά τη διάρκειά του αναλύονται θέματα και προβλήματα  που απασχολούν ιδιαίτερα τους μικρομεσαίους επαγγελματίες από το συγκεκριμένο χώρο.Οι εισηγήσεις του Σεμιναρίου πραγματοποιούνται από καταξιωμένους και αναγνωρισμένους επαγγελματίες του κλάδου,  οι οποίοι μοιράζονται με τους συμμετέχοντες τις γνώσεις και την εμπειρία τους, τόσο για το επίπεδο των υπηρεσιών που οφείλουν να προσφέρουν στις επιχειρήσεις τους, όσο και για κάποιες πρακτικές διαδικασίες που θα τους διευκολύνουν στην καθημερινότητα της επιχείρησής τους. Οι θέσεις είναι περιορισμένες για τους συμμετέχοντες και τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Πιο συγκεκριμένα , οι εισηγητές είναι:

  • Ο nomad chef Ανδρέας Λαγός με θέμα: «Μαγειρεύουμε και δοκιμάζουμε μαζί»
  • Ο Ανδρέας Ματθίδης sommelier - Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων, με θέμα: «Οινικοί συνδυασμοί και οινογευσία»
  • Ο Σπύρος Κερκύρας, CEO της Bar Solutions, με θέμα: «H τέλεια ανάμειξη»
  • Ο Βασίλης Καρκατζούνης Chief Legal Officer της πλατφόρμας νομικής πληροφόρησης Lawspot, με θέμα: «Περί νομοθεσίας»

Στο πλαίσιο της θεματολογίας Zero waste, ο Αλέξανδρος Θεοδωρίδης, Ιδρυτικό Μέλος και Διαχειριστής της οργάνωσης ΜΠΟΡΟΥΜΕ, θα κάνει ένα σύντομο χαιρετισμό.

Οι συμμετέχοντες στα σεμινάρια του «Πετυχαίνουμε Μαζί» θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν εξατομικευμένα mentoring, με πρακτικές συμβουλές  από τους μέντορες των  METRO Cash & Carry που  στόχο θα έχουν να συμβάλουν στην ανάπτυξη και εξέλιξή της επιχείρησής τους.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 5 Νοεμβρίου 2019, στο Optima Gastronomy Lab, και παρέχεται δωρεάν στους επιχειρηματίες του κλάδου. Έχουν ήδη υλοποιηθεί από την εταιρεία ένα ακόμη Σεμινάριο στην Αθήνα το 2018 και δύο «Πετυχαίνουμε Μαζί» μέσα στο 2019 στη Θεσσαλονίκη και τα Ιωάννινα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες και να δηλώσουν συμμετοχή μέσω της σελίδας: metrocashandcarry.gr/mazi

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία