Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Συνάντηση για το βακτηριακό έλκος της φουντουκιάς στη Δράμα

Ο Δήμος Δοξάτου με την ευγενική χορηγία της BAYER ΕΛΛΑΣΑΒΕΕ, διοργανώνει ημερίδα στις 11 Νοεμβρίου με θέμα την ενημέρωση για το βακτηριακό έλκος της φουντουκιάς και τους τρόπους πρόληψης και προστασίας.

ks-dramas2

97
0

Η ημερίδα που διοργανώνεται από τον Δήμο Δοξάτου, του νομού Δράμας αφορά στο βακτηριακό έλκος της φουντουκιάς, την ασθένεια που είχε διαπιστωθεί για πρώτη φορά στη Χώρα το 1979 στον Καλαμώνα. Ακριβέστερα, τίτλος της ημερίδας είναι: «Βακτηριακό έλκος και άλλες συναφείς ασθένειες της καλλιέργειας φουντουκιάς. Ενημέρωση, πρόληψη, προστασία» με κεντρικό ομιλητή τον Καθηγητή του Τμήματος Γεωπονίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου Δημήτρη Γκούμα, Γεωπόνου-Βακτηριολόγου.

Η ημερίδα – ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική χορηγία της BAYER ΕΛΛΑΣΑΒΕΕ, τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου και ώρα 17:30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του πολιτιστικού συλλόγου Καλαμώνα.

Παρακαλούνται οι αγρότες, οι φορείς του νομού, αλλά και όλοι οι ενδιαφερόμενοι όπως παρευρεθούν στην ενημέρωση αυτή, η οποία αφορά μία δυναμική καλλιέργεια που στο παρελθόν αποτέλεσε τηνnκολώνα της ανάπτυξης της τοπικής και όχι μόνο οικονομίας, καθώς θα δοθούν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα με την καλλιέργεια της φουντουκιάς και το κατά πόσο θα μπορέσει και στο μέλλον να στηριχτεί πάνω της η τοπική κοινωνία για την οικονομική της ανάπτυξη.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία