BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Το 1ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Καινοτομίας

Το 1st Innovation Forum 2019 συνδιοργανώνεται από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό, το Βιομηχανικό Επιμελητήριο και την Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στις 18 Νοεμβρίου 2019 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), με εστίαση στους τομείς “Energy – Mobility”, “Health” και “ΙΤ – Τelecommunications”.

kentro-politismou-idruma-stauros-niarxos

22
0

Το Φόρουμ Καινοτομίας: «Η καινοτομία ως μοχλός ανάπτυξης - Μία ελληνογερμανική συνεργασία» θα λειτουργήσει ως πλατφόρμα καινοτομίας και τεχνολογίας υψηλής ποιότητας για τις ελληνικές και γερμανικές επιχειρήσεις. Σκοπός του είναι να διηγηθεί ιστορίες επιτυχίας από τις δύο χώρες στους τομείς “Energy – Mobility”, “Health” και “ΙΤ – Τelecommunications” με φόντο την καινοτομία. Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στην Αίθουσα Δέλτα, στη διάρκεια κάθε θεματικής ενότητας, θα ανταλλάξουν εμπειρίες και απόψεις εκπρόσωποι των επιχειρήσεων με τις νεοφυείς επιχειρήσεις και με το κοινό.


Η δικτύωση θα διευρυνθεί στο φουαγιέ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, όπου θα πραγματοποιηθεί διαδραστική παρουσίαση των προϊόντων και υπηρεσιών των επιχειρήσεων και θα δοθεί η ευκαιρία για διάλογο με τις νεοφυείς επιχειρήσεις και τους παρευρισκόμενους, με στόχο να προκύψουν νέες ελληνογερμανικές συνεργασίες. Οι συμμετέχουσες εταιρίες θα οργανώσουν στις VIP αίθουσες του ΚΠΙΣΝ παράλληλες εκδηλώσεις με καινοτόμα θέματα, στα οποία θα μπορούν να συμμετέχουν οι επισκέπτες. Την παραμονή του Φόρουμ, στις 17 Νοεμβρίου 2019, θα παρατεθεί κλειστό δείπνο στην αίθουσα του Φάρου, με εισαγωγική ομιλία ενός εκπροσώπου από τον τομέα της Καινοτομίας/Τεχνολογίας ή από τον επιστημονικό χώρο. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν εξέχουσες πολιτικές προσωπικότητες, αλλά και υψηλόβαθμα στελέχη από την οικονομία, την έρευνα και τις επιστήμες, καθώς και εκπρόσωποι νεοφυών επιχειρήσεων. Ήδη, ο Κοινοβουλευτικός Υφυπουργός του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Παιδείας και Έρευνας, κ. Thomas Rachel, έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον να συμμετάσχει.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στις 18 Νοεμβρίου από τις 8:30 μέχρι τις 18:30, στην ελληνική και τη γερμανική γλώσσα και η συμμετοχή στο Φόρουμ θα είναι δωρεάν. Απαραίτητη η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής. Το Φόρουμ Καινοτομίας πραγματοποιείται με δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Αναλυτικά το πρόγραμμα του σεμιναρίου εδώ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία