Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Πράσινο deal στο κρέας η πρόκληση στο συνέδριο της UECBV στην Αθήνα

Τις προϋποθέσεις ώστε να αναδειχθεί η Ελλάδα ως πύλη για τις εξαγωγές κρέατος προς τη Μέση και την Άπω Ανατολή που παράλληλα θα ελκύει επενδύσεις που σχετίζονται με τον τομέα του κρέατος θα επιχειρήσει να εντοπίσει το Διεθνές Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εμπορίου Ζώντων Ζώων και Κρέατος (UECBV) και του Δικτύου Νέων Ευρωπαίων Στελεχών του Κρέατος (YEMCo), το οποίο διοργανώνει η ΕΔΟΚ στις 7-9 Νοεμβρίου 2019 στην Αθήνα.

UECBV-Logo-35226

59
0

Υπό τον γενικό τίτλο «Συναντούμε το παρόν, διαμορφώνουμε το μέλλον» και με κεντρικό σύνθημα «Αντιμετωπίζοντας μελλοντικές προκλήσεις: Εμπορικές Σχέσεις και Τεχνολογία», το διεθνές αυτό forum θα επιχειρήσει να προσεγγίσει τις συνέπειες της Πράσινης Συμφωνίας της Κομισιόν για τον τομέα του κρέατος και να δώσει λύση στην εξίσωση της προστασίας του περιβάλλοντος και της βιώσιμης ανάπτυξης του τομέα.

 Με την πλούσια ατζέντα του αλλά και τον μεγάλο αριθμό συνέδρων που έχουν εγγραφεί ήδη, μεταξύ των οποίων κορυφαίοι εκπρόσωποι του κλάδου, υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων και θεσμικών Φορέων του Τομέα από Ελλάδα και εξωτερικό, το Διεθνές Συνέδριο φιλοδοξεί να δώσει καίριες  απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα που αφορούν τον Τομέα του κρέατος.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον θα έχουν και οι τεχνικές συναντήσεις με τη συμμετοχή ειδικών, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την πρώτη ημέρα του Διεθνούς Συνεδρίου.

Οι συμμετέχοντες, με την εγγραφή τους, μπορούν να λάβουν μέρος και στο πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα που έχουμε ετοιμάσει, και φυσικά θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με επαγγελματίες και στελέχη του Τομέα του κρέατος.

Σε μια κρίσιμη περίοδο για την οικονομική ζωή της χώρας, η ανάγκη για ένα ισχυρό και βιώσιμο παραγωγικό και αναπτυξιακό μοντέλο παραμένει και η ΕΔΟΚ φιλοδοξεί, το διεθνές αυτό συνέδριο να αποτελέσει βήμα διαλόγου μεταξύ όλων των εμπλεκομένων στον τομέα του κρέατος και να αποτυπωθούν απόψεις και προτάσεις που μπορούν να συμβάλλουν στη διαμόρφωση ενός πλαισίου υγιούς ανταγωνισμού προς όφελος των καταναλωτών και της  κοινωνίας γενικότερα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία