BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 13-17 Νοεμβρίου στην Τρίπολη

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» ανοίγει τις πύλες της και παρουσιάζει τις τελευταίες εξελίξεις σε όλους τους κλάδους. Η έκθεση θα αποτελέσει το σημείο παρουσίασης όλων των ποιοτικών προϊόντων της Πελοποννήσου, του αγροδιατροφικού τομέα, των τουριστικών προϊόντων και της επιχειρηματικότητας εν γένει.

peloponissosexpo-700x441

34
0

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν σειρά ενημερωτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων. Οι  εκδηλώσεις είναι ανοικτές για όλους τους εκθέτες και τους επισκέπτες και θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις της έκθεσης στη Βιομηχανική Περιοχή της Τρίπολης (Κτίριο ΓΕΑ).

Δείτε εδώ την πρόσκληση για την έκθεση.

Από συνέδρια για τον Τουρισμό και τον Πρωτογενή τομέα, b2b επιχειρηματικές συναντήσεις μέχρι live cooking και happenings εκθετών.

Δεν χρειάζεται να διαλέξετε event, το πρόγραμμα είναι ειδικά διαμορφωμένο για να μην χάσετε κανένα.

Κάθε μέρα γευτείτε… «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»! Παραδοσιακές Συνταγές από όλη την Πελοπόννησο.

Το πλούσιο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων περιλαμβάνει καθημερινά στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της έκθεσης, «Παραδοσιακό Παντοπωλείο», συνταγές από όλη την Πελοπόννησο. Σας περιμένουμε να τις γευτείτε.

Happenings – Εκδηλώσεις των εκθετών

Περιπλανηθείτε από περίπτερο σε περίπτερο και απολαύστε τα happenings και events που διοργανώνουν οι εκθέτες στο χώρο τους.

Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα της έκθεσης εδώ

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία