BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Βραδιά αφιερωμένη στο γιατί «είναι καλύτερο» το βιοδυναμικό κρασί

Γιατί ακούγεται τελευταία όλο και περισσότερο, από ανθρώπους που καμμία σχέση δεν έχουν με την ιδεολογία της βιοδυναμικής, όπως π.χ. ο Robert Parker (κριτικός οίνου και παγκόσμια αυθεντία στο θέμα), ότι «τα βιοδυναμικά κρασιά είναι καλύτερα»;

ft-Things-That-Happen-to-Your-Body-When-You-Drink-a-Glass-of-Wine-Nightly

21
0

Θα καταφέρουμε να το απαντήσουμε, άραγε;

Ένα εγχείρημα στο να απαντηθεί το ερώτημα αυτό αποτελεί η βραδιά αυτή αφιερωμένη στην ποιότητα της τροφής, κάνοντας ένα μικρό ταξίδι στη «βιοδυναμική ποιότητα», περνώντας «ξυστά» από τη φιλοσοφία και τα αρχέτυπα και καταλήγοντας στο να δοκιμάσουμε βιοδυναμικά και φυσικά κρασιά.

Την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου, στις 18.30 (προσέλευση) 19.00 έναρξη, έως 20.30, στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής & Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής Καλαμών 3, Παραλία Γλυφάδας

Πρόσβαση: Λεωφορείο Α1 (Πειραιάς –Βούλα), Α2, (Ακαδημία – Βούλα), στάση 4η ή και 5η Γλυφάδας. Κατεβαίνουμε επί της Ποσειδώνος, πριν την πλατεία Γλυφάδας. Επίσης: Τραμ:Τ3  και Τ4.

Εισηγητής: Ο Μάριος Δεσύλλας σπούδασε γεωπονική (Γ.Π.Α.) και είναι από τα άτομα που βοήθησαν να έρθει η γεωργία στην Ελλάδα πιο κοντά στη φύση. Σύμβουλος οικολογικής (βιολογικής- βιοδυναμικής) γεωργίας.

Η διάλεξη είναι αυτόνομη με ελεύθερη είσοδο, αλλά και ευκαιρία για όσους το επιθυμούν να γνωρίσουν τον εισηγητή και τον χώρο της Σχολής, όπου θα διεξαχθεί φέτος (2019-20) ο κύκλος  «Γνωρίζοντας τα φυτά και τις φυσικές μεθόδους καλλιέργειας - μια μοναδική ευκαιρία για να γνωρίσει κανείς και να εκπαιδευτεί στη βιοδυναμική γεωργία, στην Ελλάδα».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία