Θα καταφέρουμε να το απαντήσουμε, άραγε;
Ένα εγχείρημα στο να απαντηθεί το ερώτημα αυτό αποτελεί η βραδιά αυτή αφιερωμένη στην ποιότητα της τροφής, κάνοντας ένα μικρό ταξίδι στη «βιοδυναμική ποιότητα», περνώντας «ξυστά» από τη φιλοσοφία και τα αρχέτυπα και καταλήγοντας στο να δοκιμάσουμε βιοδυναμικά και φυσικά κρασιά.
Την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου, στις 18.30 (προσέλευση) 19.00 έναρξη, έως 20.30, στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής & Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής Καλαμών 3, Παραλία Γλυφάδας
Πρόσβαση: Λεωφορείο Α1 (Πειραιάς –Βούλα), Α2, (Ακαδημία – Βούλα), στάση 4η ή και 5η Γλυφάδας. Κατεβαίνουμε επί της Ποσειδώνος, πριν την πλατεία Γλυφάδας. Επίσης: Τραμ:Τ3 και Τ4.
Εισηγητής: Ο Μάριος Δεσύλλας σπούδασε γεωπονική (Γ.Π.Α.) και είναι από τα άτομα που βοήθησαν να έρθει η γεωργία στην Ελλάδα πιο κοντά στη φύση. Σύμβουλος οικολογικής (βιολογικής- βιοδυναμικής) γεωργίας.
Η διάλεξη είναι αυτόνομη με ελεύθερη είσοδο, αλλά και ευκαιρία για όσους το επιθυμούν να γνωρίσουν τον εισηγητή και τον χώρο της Σχολής, όπου θα διεξαχθεί φέτος (2019-20) ο κύκλος «Γνωρίζοντας τα φυτά και τις φυσικές μεθόδους καλλιέργειας - μια μοναδική ευκαιρία για να γνωρίσει κανείς και να εκπαιδευτεί στη βιοδυναμική γεωργία, στην Ελλάδα».