Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

ΠΙΝΔΟΣ και Δημήτρης Σκαρμούτσος δημιουργούν στα ΑΒ Βασιλόπουλος

Η ΠΙΝΔΟΣ παρέα με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο δημιουργούν τις πιο νόστιμες συνταγές με Κοτόπουλα ΑΒ Επιλογή από Επιλεγμένες Γιαννιώτικες Φάρμες, στα ΑΒ Βασιλόπουλος

PINDOS-_-AB-Live-Cooking-Activation-new

86
0

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος δημιουργεί, με τα κοτόπουλα ΑΒ Επιλογή από Επιλεγμένες Γιαννιώτικες Φάρμες, τις πιο νόστιμες συνταγές, σε απολαυστικά Live Cooking Events αποκλειστικά στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος που είναι πάντα δίπλα στον κάθε καταναλωτή.

Τα κοτόπουλα ΑΒ Επιλογή από Επιλεγμένες Γιαννιώτικες Φάρμες εκτρέφονται σε επιλεγμένες φάρμες του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων “ΠΙΝΔΟΣ”, στον ορεινό όγκο της Πίνδου του Νομού των Ιωαννίνων. Σε κάθε μπουκιά απολαμβάνουμε τη μεστή νοστιμιά τους, η οποία οφείλεται στις ιδιαιτερότητες της εκτροφής τους. Τα πτηνά προέρχονται από φυλές βραδείας ανάπτυξης έχοντας συνεχή πρόσβαση και ελευθερία κίνησης στο εξωτερικό περιβάλλον του ορνιθώνα, ενώ εκτρέφονται από επιλεγμένες πτηνοτροφές (100% φυτικές, πιστοποιημένες από τον Agrocert) υψηλής περιεκτικότητας σε καλαμπόκι. O τρόπος εκτροφής τους τα διαφοροποιεί γευστικά και θρεπτικά, γι' αυτό και απέσπασε την υψηλότερη διάκριση του Βραβείου Ανώτερης Γεύσης 2018 από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας iTQi.

Την ξεχωριστή αυτή γεύση του κοτόπουλου ΑΒ Επιλογή από Επιλεγμένες Γιαννιώτικες Φάρμες, θα απολαύσουν σε μοναδικές συνταγές με την υπογραφή του Δημήτρη Σκαρμούτσου όσοι ζήσουν την μοναδική αγοραστική εμπειρία ΑΒ.

Πιο συγκεκριμένα, τα Live Cookings στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος, θα διεξαχθούν:

Σάββατο 16.11, 11:00 – 15:00

ΑΒ MEGA ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΑΒ Βασιλόπουλος, 11ο χλμ. Θεσσαλονίκης-Αεροδρομίου

Σάββατο 30.11, 11:00 – 15:00

ΑΒ ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΑΒ Βασιλόπουλος, Λεωφόρος Βουλιαγμένης 43-45

Σάββατο 07.12, 11:00 – 15:00

ΑΒ ΕΘΝΙΚΗΣ - ΑΒ Βασιλόπουλος, 20ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία