BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Τον Μάιο η 40η LONDON WINE FAIR

Η εθνική συμμετοχή για την 40η LONDON WINE FAIR που θα πραγματοποιηθεί από 18 έως 20 Μαΐου 2020.

london_wine_fair_2020

26
0

Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 40η LONDON WINE FAIR 18 - 20 ΜΑΪΟΥ 2020

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη περσινή προσπάθεια της περαιτέρω προβολής του ελληνικού κρασιού στο Ηνωμένο Βασίλειο, στις 18 – 20 Μαΐου 2020, θα διοργανωθεί για 2η φορά το Εθνικό Περίπτερο WINES OF GREECE, υπό την αιγίδα των:

  • ΕΔΟΑΟ
  • Γραφείου ΟΥΕ της Πρεσβείας του Λονδίνου
  • Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου

Αναμένοντας πάνω από 50 οινοποιεία από όλες σχεδόν τις Περιφέρειες της Ελλάδος, η φετινή διοργάνωση θα εμπεριέχει πολλές παράλληλες, στοχεύοντας στην μέγιστη προβολή του ελληνικού κρασιού στο Ηνωμένο Βασίλειο.

VIP MASTERCLASS ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ

Έπειτα από την εκπληκτική περυσινή επιτυχία του Ελληνικού Masterclass, έτσι και φέτος το Masterclass θα παρουσίασουν οι Γιάννη Καρακάση MW και Λευτέρης Κανδύλης WSET, στα πιο τρανταχτά ονόματα της Βρετανικής αγοράς που αφορούν μεγαλοεισαγωγείς, χονδρεμπόρους, ΜΜΕ και trend-setters.

Walk-Up Tasting Masterclas

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο masterclass, επιμέλεια του Γιάννη Καρακάση MW και Γρηγόρη Μιχαήλου WSET, απευθυνόμενο σε ανοιχτό κοινό στην βάση του fist-come first seated

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ

Εντός του Εθνικού Περιπτέρου και εθιδικά διαμορωμένο χώρο, θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις από τους μεγαλύτερους διανομείς Ελληνικών Κρασιών στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπως οι Eclectic Wines, Amathus, Maltby & Greek and CF Wines.

WINE & COCKTAIL BAR

Εντός του Εθνικού Περίπτερου θα λειτουργήσει ένα Wine & ένα Cocktail Bar, κάτω απότ ην επιμέλεια του Γρηγόρη Μιχαήλου WSET, στα οποία θα έχουν την ευκαιρία οι επισκέπτες να δοκιμάσουν νέες πικοιλίες κρασιών και εξαιρετικά cocktail με ελληνικά αποστάγματα.

Παρακαλούμε πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο και κατεβάστε την παρουσίαση διοργάνωσης του Εθνικού Περιπτέρoυ με την ονομασία WINES OF GREECE στην 40η London Wine Fair 2020.

Δείτε την παρουσίαση του WINES OF GREECE LONDON WINE FAIR 2020 στον παρακάτω σύνδεσμο:  http://www.reco-exports.com/uploads/1/7/2/0/17202332/london_wine_fair_2020.pdf

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία