Στις 24. Ιανουαρίου 2020, ώρα 16.30 – 20.30 αμφιθέατρο του Δ.ΙΕΚ Αιγάλεω Μίνωος και Προόδου 1, ΤΚ 12241, Αιγάλεω (Δίπλα στο ΤΕΙ Πειραιά - πάροδος Σκρα, από Θηβών 250) εκδήλωση υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής με θέμα "Η Μεσογειακή διατροφή και η ελληνική γαστρονομία - δυνατός μοχλός οικονομικής ανάπτυξης".
Η εκδήλωση έχει ως στόχο να αναδείξει τις προοπτικές οικονομικής ανάπτυξης που προσφέρει η συνεργασία των μικρομεσαίων Ελλήνων παραγωγών επιλεγμένων τροφίμων και ποτών με την τέχνη μαγειρικής και την ελληνική γαστρονομία, τόσο στην εγχώρια αγορά, όσο και σε διεθνές επίπεδο μέσω των εξαγωγών.
Θα συμμετάσχουν επιλεγμένοι Έλληνες παραγωγοί, επιχειρηματίες από το χώρο της εστίασης, του εμπορίου τρόφιμων και ποτών, εκπρόσωποι φορέων, εμπορικοί ακόλουθοι ξένων Πρεσβειών στην Ελλάδα, σεφ και σπουδαστές του ΔΙΕΚ.
1ο Μέρος: Εισηγήσεις
- Χαιρετισμός διευθυντή ΔΙΕΚ Αιγάλεω, Δημήτρης Κυριακός
- Χαιρετισμός Περιφερειάρχη κ. Γ. Πατούλη
- Σοφία Βάνα, υπεύθυνη Hellas Food World
- Νίκος Κατσαρός, π. πρόεδρος ΕΦΕΤ
- Μαρίνα Πούλιου, τεχνολόγος τροφίμων MSc, μέλος κεντρικής διοίκησης ΠΕΤΕΤ
- Γιάννης Καρβέλας, Δ/ντης PARATUS Europe, Pro Olive Oil Expert
2ο Μέρος: Παρουσίαση μαγειρικής & Γευσιγνωσία Στη συνέχεια οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μαγειρική παρουσίαση από τους σεφ μας Στέλιο Μπιμπίρη και Ηλία Τριανταφυλλίδη, να γνωρίσουν τους παραγωγούς της Hellas Food World - η οποία υποστηρίζει με ένα καινοτόμο μοντέλο Έλληνες παραγωγούς επιλεγμένων τροφίμων και ποτών στις αγορές του εξωτερικού - και να δοκιμάσουν τα προϊόντα τους.
Για περισσότερες πληροφορίες:
Σοφία Βάνα - vana@globalfoodworld.com, κιν: 6932 765269