Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Έως 18 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις συμμετοχής για το Αgri-Food Masterclass στη Θεσσαλονίκη

Μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για συμμετοχή στο 3ήμερο Agri-Food Masterclass για την Αγρο-Επιχειρηματικότητα στη Θεσσαλονίκη που θα πραγματοποιηθεί ΄φετος από 13-15 Μαρτίου.

AGRIFOOD_MASTERCLASS__THESS_2

79
0

 Το 8ο Agri-Food Masterclass, που αποτελεί πρωτοβουλία της Ολλανδικής Πρεσβείας σε συνεργασία με το Orange Grove και το OK!Thess, είναι ένα τριήμερο workshop αγρο-επιχειρηματικότητας, που φέτος θα πραγματοποιηθεί 13-15 Μαρτίου 2020 στη Θεσσαλονίκη. Στο εντατικό workshop καλούνται να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής startups και νέες καινοτόμες ΜμΕ με δραστηριότητα στους τομείς της αγροδιατροφής, αγρο/βιο-τεχνολογίας, αγροτουρισμού και συναφών υπηρεσιών.

Ειδικότερα, το τριήμερο workshop έχει ως στόχο να βοηθήσει startups / καινοτόμες ΜμΕ που προέρχονται από το χώρο της αγρο-επιχειρηματικότητας να ενδυναμώσουν τις επιχειρηματικές τους δεξιότητες, αλλά και να αναπτύξουν περαιτέρω το επιχειρηματικό τους μοντέλο εφαρμόζοντας startup μεθοδολογίες. Παράλληλα, μέσω του 8ου Agri-Food Masterclass παρέχεται η δυνατότητα δικτύωσης αλλά και δραστηριοποίησης των νεοφυών επιχειρήσεων που θα λάβουν μέρος σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο. Το εκπαιδευτικό τριήμερο υλοποιείται από το Centre for Value Creation του Wageningen University and Research (CVC-WUR) στην Ολλανδία. Το CVC-WUR αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά ερευνητικά κέντρα στην Ευρώπη στον συγκεκριμένο τομέα και συμβάλλει στην ανάπτυξη της νεοφυούς επιχειρηματικότητας στηρίζοντας επιχειρηματίες, επιστήμονες, φοιτητές και startups μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων, workshops και προγραμμάτων incubation.

 

Δυνατότητα συμμετοχής στο Masterclass έχουν άτομα ή ομάδες που θα υποβάλλουν αίτηση εδώ ή συμπληρώνοντας την αίτηση στο http://www.orangegrove.eu/ έως τις 18 Φεβρουαρίου και θα περάσουν επιτυχώς τη διαδικασία επιλογής. Η γλώσσα εργασίας θα είναι τα αγγλικά. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Παρασκευή 13 Μαρτίου το απόγευμα, θα διαρκέσει όλη μέρα στις 14-15 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί με pitching και networking event. Πληροφορίες σχετικά με το Masterclass οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στο 210 7297417 ή στο email startups@orangegrove.eu. To workshop θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΟΚ!Thess (Κομοτηνής 2, Θεσσαλονίκη).

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία