Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Organic Food and Eco Living Iberia στη Μαδρίτη

Στις 3 & 4 Ιουνίου 2020 θα πραγματοποιηθεί στη Μαδρίτη η μοναδική και αποκλειστική Επαγγελματική Έκθεση βιολογικών και φυσικών προϊόντων για την Ιβηρική Χερσόνησο.

74532372-969303856801926-3877485093165465600-n_orig

15
0

Η Organic Food Iberia είναι η νέα συναρπαστική διεθνής έκθεση του κλάδου των βιολογικών τροφίμων και κρασιών και αφορά τις εταιρίες που απευθύνονται στους σημαντικότερους αγοραστές βιολογικών και φυσικών προϊόντων της Ιβηρικής Χερσονήσου αλλά και όλης της Ευρώπης. Η Organic Food Iberia είναι η μοναδική διεθνής έκθεση του κλάδου των βιολογικών προϊόντων, εδραιώνοντας την ως την σημαντικότερη επιχειρηματική εκδήλωση του κλάδου.

Παράλληλα, συνδιοργανώνεται και η έκθεση Eco Living Iberia που αφορά φυσικά & βιολογικά πιστοποιημένα προϊόντα ομορφιάς και διαβίωσης. Η Eco Living Iberia είναι η μοναδική διεθνής έκθεση στην Ιβηρική Χερσόνησο, για φυσική ομορφιά και περιποίηση προσώπου, φυτικά προϊόντα, φυσικά και βιολογικά προϊόντα για βρέφη.

Την έκθεση επισκέπτονται αποκλειστικά επαγγελματίες του κλάδου, όπως διανομείς, χονδρέμποροι, manager του λιανικού εμπορίου, senior buyers και διαμορφωτές κοινής γνώμης.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία