BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Επιμορφωτική ημερίδα για τον έλεγχο ζωικών τροφίμων

Επιμορφωτική ημερίδα από την Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος (ΕΔΟΚ) σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥπΑΑΤ).

EDOK-KREAS-17_1_2020

10
0

Η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος (ΕΔΟΚ) σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥπΑΑΤ)

διοργανώνουν την επιμορφωτική ημερίδα με τίτλο: «Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ 2017/625: ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ   ΕΠΙΦΕΡΕΙ Η ΝΕΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΖΩΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ - ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ»

Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥπΑΑΤ) κ. Μ. Βορίδη και θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020 

Στο ξενοδοχείο Porto Palace στη Θεσσαλονίκη, αίθουσα TIMBER

Ώρα προσέλευσης: 08:30

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους, θα μας διευκολύνετε όμως εάν δηλώσετε τη συμμετοχή σας με το ονοματεπώνυμο και την ιδιότητά σας στο email της ΕΔΟΚ, info@edokhellas.com.

Η ημερίδα απευθύνεται σε ιδιοκτήτες/ επικεφαλής και στους υπεύθυνους όλων των επιχειρήσεων παραγωγής, επεξεργασίας και διάθεσης προϊόντων ζωικής προέλευσης του αγροδιατροφικού τομέα. 

Ταυτόχρονα προσκαλούμε σε συμμετοχή στελέχη του ΥΠΑΑΤ και των τοπικών υπηρεσιών της Περιφέρειας, του ΕΦΕΤ  και του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ καθώς και άλλων φορέων όπως ΜΚΟ.

Δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΔΟΚ το Πρόγραμμα της ημερίδας (www.edokhellas.com).

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία