BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Μετατίθεται για το Μάρτιο του 2021 η Prowein 2020, λόγω κοροναϊού

Η Prowein 2020 αναγκάστηκε να αναβάλει τις εκδηλώσεις της, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης και καταστολής της διασποράς του κοροναϊού (Coronavirus/Covid-19). Οι εκδηλώσεις μετατίθενται για τον επόμενο χρόνο στις 21-23 Μαρτίου 2021.

ProWeinSeeYou-625x400

10
0

«Έχουμε λάβει αυτή την απόφαση σε εμπεριστατωμένο διάλογο με τις συνεργαζόμενες οργανώσεις μας και τους βασικούς παράγοντες της βιομηχανίας. Η ιδιαίτερη πρόκληση εδώ ήταν ότι υπάρχει μόνο ένα πολύ στενό «παράθυρο εμπορικών εκθέσεων» ανοιχτό για τη βιομηχανία οίνου - το οποίο επιπλέον μειώνεται λόγω της ανασφαλούς κατάστασης που δημιουργείται από τον κοροναϊό¨», δήλωσε ο Erhard Wienkamp, Διευθύνων Σύμβουλος της Messe Düsseldorf GmbH, και πρόσθεσε «Στο πλαίσιο αυτό, η απόφαση είναι το μόνο σωστό συμπέρασμα για το συμφέρον της βιομηχανίας οίνου και οινοπνευματωδών ποτών.»

Το Γερμανικό Ινστιτούτο Οίνου, ως χορηγός της ProWein, στηρίζει πλήρως την απόφαση. «Υποστηρίζουμε ρητά την απόφαση του Messe Düsseldorf. Ήταν αρκετά θαρραλέο για να κάνει αυτό το βήμα, το οποίο είναι εξ ολοκλήρου προς το συμφέρον της αμπελοοινικής βιομηχανίας. Ζυγίζοντας όλα τα οφέλη και τα μειονεκτήματα, το Messe Düsseldorf αντέδρασε κατά τρόπο συνετό» δηλώνει η Monika Reule, Διευθύνων Σύμβουλος στο DWI.

Οι υφιστάμενες συμβάσεις μεταξύ του Messe Düsseldorf και των εκθετών θα παραμείνουν επίσης έγκυρες για τις νέες ημερομηνίες. Το ίδιο ισχύει για τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια των επισκεπτών. Σε περίπτωση που έχουν ερωτήσεις, οι επισκέπτες μπορούν να επικοινωνήσουν με τον παρακάτω λογαριασμό: ticket@messe-duesseldorf.de.

Για τους ίδιους λόγους, η κοινή πρωτοβουλία του εμπορικού συνδέσμου Destination Düsseldorf και Messe Düsseldorf, θα ακολουθήσει σε αναβολή και θα αποτελέσει και πάλι κεντρικό πλεονέκτημα για τους λάτρεις του κρασιού και τους λάτρεις του ταξιδιού, χάρη στο ποικίλο πρόγραμμα εστιατορίων, ξενοδοχείων και ειδικών καταστήματα λιανικής.

Νέες ημερομηνίες για το ProWine 2020 στη Σιγκαπούρη

Επίσης αναβλήθηκε λόγω του κοροναϊού  το ProWine 2020 στη Σιγκαπούρη - το οποίο θα διεξαχθεί από τις 13 έως τις 16 Ιουλίου 2020 παράλληλα με το FHA-HoReCa. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://singapore.prowineasia.com/ bzw. www.fhahoreca.com.

Το ProWein World περιλαμβάνει επίσης το ProWine στο Σάο Πάολο (20-22 Οκτωβρίου 2020), το ProWine στη Σαγκάη (10-12 Νοεμβρίου 2020) και το ProWine στο Χονγκ Κονγκ (18-21 Μαΐου 2021).

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία