Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Workshop για το storytelling στην προώθηση αγροδιατροφικών προϊόντων

Την Παρασκευή 24/04/2020 (18.00 - 20.00 μ.μ.), η κ. Αγγελική Κοσμοπούλου, σύμβουλος επικοινωνίας και Εκτελεστική Διευθύντρια στο Κοινωφελές Ίδρυμα Α.Κ. Λασκαρίδη, θα παρουσιάσει το workshop "Storytelling: ένα εργαλείο στην προώθηση αγροδιατροφικών προϊόντων"μέσω της εφαρμογής zoom.

1658-toolkitstorytelling-3

94
0

Τί είναι το  storytelling ; 

Οι ιστορίες είναι απαραίτητο εργαλείο στην επικοινωνία κάθε επιχείρησης. Τα δεδομένα και οι πληροφορίες δεν αρκούν για να εξηγήσουν, να εμπνεύσουν και να προτρέψουν το κοινό να μας επιλέξει και τους συνεργάτες να μας εμπιστευτούν. Οι σύγχρονες επιχειρήσεις, μεγάλες ή μικρές, χρειάζονται όλο και περισσότερο τις δικές τους ιστορίες, για να τις ενσωματώσουν στο μίγμα της επικοινωνίας τους και να τις αφήσουν να «μιλήσουν» για αυτές και τα προϊόντα τους. Το ίδιο, βεβαίως, συμβαίνει στον αγροδιατροφικό τομέα, όπου η διαφοροποίηση είναι συχνά πιο δύσκολη.

Ποιες είναι οι κατάλληλες ιστορίες; Πώς θα τις επιλέξουμε; Πού θα τις βρούμε; Πώς θα τις μεταδώσουμε από τα κανάλια της επικοινωνίας μας για να φέρουν αποτέλεσμα; Και τι θα κάνουμε αν δεν έχουμε τις κατάλληλες ιστορίες να μοιραστούμε;

Το webinar εστιάζει στο πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το storytelling στρατηγικά, για το μάρκετινγκ της επιχείρησής μας αλλά και για το δικό μας προσωπικό branding.

Θεματικές του workshop

Σε αυτό το workshop, θα εξετάσουμε:

  • Πώς χρησιμοποιούμε τις ιστορίες σαν αποτελεσματικό εργαλείο μάρκετινγκ στον αγροδιατροφικό χώρο;
  • Ποιες ιστορίες μπορούν να υποστηρίξουν τους στόχους μας;
  • Πώς θα βρούμε τις κατάλληλες ιδέες και πώς θα τις δομήσουμε σωστά;
  • Πώς λέμε μια ιστορία σε κοινό, χωρίς άγχος;
 
Περιορισμένες θέσεις!
 
Tο workshop θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom (την οποία μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν) και θα σταλούν στους συμμετέχοντες οι σχετικές οδηγίες. 
 
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων «Toolkit Workshops» που διοργανώνει το πρόγραμμα "Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά". Πρόκειται για ευέλικτα και σύντομα εργαστήρια, τα οποία πραγματοποιούνται από καταξιωμένους επιστήμονες και επαγγελματίες του χώρου και παρουσιάζουν κάθε φορά ένα επιχειρηματικό εργαλείο, χρήσιμο για όσους εργάζονται ή επιχειρούν στον αγροδιατροφκό κλάδο. 

 Βρείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία