BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Η ASIA FRUIT LOGISTICA θα διεξαχθεί το Νοέμβριο

Η ASIA FRUIT LOGISTICA ανακοίνωσε την μεταφορά των εκδηλώσεων της, για τις 18-20 Νοεμβρίου του 2020 στη Σιγκαπούρη.

asiafruitlogistica_2

17
0

Η ASIA FRUIT LOGISTICA ανακοινώνει καινούρια ημερομηνία στις 18-20 Νοεμβρίου 2020 στη Σιγκαπούρη, για να εξασφαλίσει μια επιτυχημένη εμπορική έκθεση για κάθε εκθέτη και επισκέπτη από όλο τον κόσμο.
«Καταλήξαμε σε αυτήν την απόφαση μετά από μια μακρά, λεπτομερή και πολύ προσεκτική αξιολόγηση της κατάστασης με τους συνεργάτες μας στον εκθεσιακό χώρο και τις αρχές της Σιγκαπούρης, καθώς και με επιφανείς ανθρώπους των διεθνών επιχειρήσεων νωπών προϊόντων», επισήμανε ο Will Wollbold, Εμπορικός Διευθυντής του Global Produce Events (GPE) και διοργανωτής της ASIA FRUIT LOGISTICA.

 «Θέλουμε να βοηθήσουμε την παγκόσμια βιομηχανία φρέσκων φρούτων και λαχανικών να ανακτήσει τις διασυνδέσεις της στην Ασία το 2020», εξηγεί ο Wollbold. «Οι εγγραφές από εκθέτες και επισκέπτες για το ASIA FRUIT LOGISTICA 2020 είναι πολλές και διευρυμένες σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, εξαιτίας της πανδημίας, πιστεύουμε ότι είναι ορθότερο να επαναπρογραμματίσουμε την επικείμενη έκθεση στα μέσα Νοεμβρίου. Αυτό θα δώσει περισσότερους από έξι μήνες στους εκθέτες για να προγραμματίσουν τη συμμετοχή τους.»

Η Σιγκαπούρη είναι μια ασφαλής τοποθεσία για το ASIA FRUIT LOGISTICA.

«Η Σιγκαπούρη εφαρμόζει μερικά από τα αυστηρότερα μέτρα υγείας και ασφάλειας για την καταπολέμηση αυτής της πανδημίας, συμπεριλαμβάνοντας τεχνολιγικά μέσα, για να διασφαλιστεί η υγεία των εκθετών και των επισκεπτών», δήλωσε ο Wollbold, «Και μην ξεχνάμε ότι η Σιγκαπούρη είναι ένας παγκόσμιος κόμβος μεταφορών με συνδέσεις μίας πτήσης από εκατοντάδες πόλεις σε όλο τον κόσμο. Αυτό διευκολύνει σημαντικά τους επισκέπτες».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία