Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Ανοίγει... ψηφιακές πύλες το Σεπτέμβρη η Macfruit 2020

Από τις 8 έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2020, η διεθνής βιτρίνα της Ιταλίας για τη βιομηχανία φρέσκων οπωροκηπευτικών η 37η έκθεση Macfruit θα προσφέρει επιχειρηματικές ευκαιρίες μέσω μιας ψηφιακής πλατφόρμας που θα φέρει κοντά αγοραστές από όλο τον κόσμο, ανοίγοντας νέες παγκόσμιες αγορές για τον κλάδο. Αυτό το καινοτόμο έργο καθιστά το Macfrut την πρώτη ψηφιακή εμπορική έκθεση για τη βιομηχανία φρούτων και λαχανικών.

WeChat-Image_201711241702171

148
0

 Η αβεβαιότητα σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση της πανδημίας του κορωνοϊού έχει καταστήσει δύσκολη τη διοργάνωση της παραδοσιακής εμπορικής έκθεσης, με τον συνηθισμένο τρόπο. Η Ιταλία προσπαθεί να επιβεβαιώσει την ηγετική της θέση στον κλάδο και αυτή η προσέγγιση ευθυγραμμίζεται με τις τρέχουσες δυνατότητες που προσφέρει η υπερσύγχρονη τεχνολογία, η οποία παρέχει μια μοναδική ευκαιρία για τον τομέα των οπωροκηπευτικών.

Πως θα πραγματοποιηθεί η Macfrut Digital

Όλοι οι επισκέπτες, από όλη την Ιταλία και από όλο τον κόσμο, θα μπορούν να έχουν πρόσβαση και να συμμετέχουν σε αυτήν την τριήμερη εικονική έκθεση χρησιμοποιώντας μια προσωπική συσκευή (PC, tablet ή smartphone).

Αυτό το σύστημα έχει τρία πλεονεκτήματα:

-              είναι αποτελεσματικό, δεδομένου ότι επιτρέπει στους συμμετέχοντες να προσεγγίσουν μεγάλο αριθμό πελατών και αγορών απευθείας από το σταθμό εργασίας τους.

-              Είναι απλό, δεδομένου ότι χρησιμοποιεί μια πλατφόρμα που έχει σχεδιαστεί και για αναλφάβητους υπολογιστές

-              και είναι φθηνό, καθώς παρέχεται δωρεάν για τους επισκέπτες και είναι προσιτό για τους εκθέτες.

Η Macfrut Digital θα αποτελείται από δύο τομείς: την Έκθεση και το Φόρουμ. Για να συνδεθεί κανείς απαιτεί εγγραφή στο macfrutdigital.com (η εγγραφή είναι δωρεάν). Μόλις συνδεθούν, οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν έναν διαδραστικό χάρτη κατανεμημένο ανά τομέα προϊόντων και να εξερευνήσουν όλα τα εικονικά «περίπτερα» για να μάθουν περισσότερα σχετικά με τη γκάμα προϊόντων ενός εκθέτη, να ζητήσουν πληροφορίες και να κρατήσουν και να παρακολουθήσουν ζωντανές συσκέψεις B2B.

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα για τους εκθέτες: μια ατζέντα προγραμματισμένων συναντήσεων με αγοραστές και την ευκαιρία αλληλεπίδρασης, πρόσωπο με πρόσωπο με ζωντανή ροή, με επαγγελματίες από όλο τον κόσμο.

Περισσότεροι από 500 αγοραστές, προσκεκλημένοι από τους διοργανωτές, θα επιλεγούν σε συνεργασία με το ICE-Agency (Italian Trade Agency), με τον οποίο συνεργάζεται η Macfrut για πολλά χρόνια με εξαιρετικά αποτελέσματα μέσω του καθιερωμένου δικτύου ξένων αντιπροσώπων πωλήσεων.

Επομένως, οι αγοραστές και οι επαγγελματικές συναντήσεις βρίσκονται στο επίκεντρο της Macfrut Digital. Επιπλέον, το κόστος για τους εκθέτες είναι αρκετά χαμηλό: ένα εικονικό περίπτερο κοστίζει από 1.000 ευρώ (το πακέτο περιλαμβάνει παρουσίαση βίντεο, φυλλάδιο πολυμέσων, ζωντανή ροή B2B και ημερήσια διάταξη συναντήσεων με αγοραστές).

Εκτός από την κάλυψη της επιχειρηματικής πλευράς, η Macfrut Digital θα φιλοξενήσει Τεχνικά Φόρουμ. Η διεθνής εμπορική έκθεση για τον τομέα των οπωροκηπευτικών ήταν πάντα μια εκδήλωση πλούσια σε περιεχόμενο και τεχνικές γνώσεις σχετικά με βασικά θέματα της βιομηχανίας. Στο πλαίσιο αυτής της μακροχρόνιας δέσμευσης, κατά τη διάρκεια αυτών των τριών ημερών, το Macfrut Digital θα φιλοξενήσει μια σειρά ζωντανών συνεδρίων, τα οποία μπορεί να παρακολουθήσει κανείς στην πλατφόρμα Natlive (δωρεάν εγγραφή). Τα θέματα που καλύπτονται θα περιλαμβάνουν καινοτομίες στην κηπουρική, καινοτομίες στον τομέα του θερμοκηπίου, Acquacampus και καινοτομίες στην άρδευση και το Φόρουμ Βιοδιεγερτικών. Η πλατφόρμα θα είναι επίσης διαθέσιμη στους εκθέτες για ειδικές εκδηλώσεις.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία